Onze verschillende soorten ramen en terrasramen

Tryba ontwerpt, produceert en installeert verschillende soorten glas voor ramen : pvc en aluminium ramen. Zo houden we de kwaliteit van A tot Z in eigen handen. We selecteren enkel de allerbeste grondstoffen die beschikbaar zijn voor onze verschillende reeksen ramen. Verkrijgbaar in diverse kleuren!

Onze ramen worden op maat gemaakt en je kan kiezen tussen een pvc raam of aluminium raam. Dankzij hun stevige, isolerende en esthetische eigenschappen zijn ze de beste op de markt.  Kies het materiaal, de vorm en de kleur en wij maken de ramen waar je altijd al van droomde. Een ander sterk punt van Tryba is dat wij altijd standaard dridubbel glas ramen aanbieden. Geen reden meer om te aarzelen!

Waarom topkwaliteit ramen voor jouw woning installeren?

Investeren in nieuwe ramen met hoogrendementsglas is een verstandige keuze. Dankzij performante ramen kan je veel energie besparen. Bovendien bieden moderne ramen meer gebruiksgemak, meer veiligheid en een uitstekende akoestische en thermische isolatie.

Hoe het juiste raam kiezen?

U droomt van nieuwe ramen of terrasramen? Maar je twijfelt nog tussen pvc en aluminium? Bezoek dan een van onze Centers voor een gesprek met onze experts. Je kan ook online een offerte aanvragen!

Tevreden klanten vertellen

Tryba heeft onze deur en alle ramen van ons huis vervangen. Enorm tevreden van de communicatie, de enorm scherpe prijs, de kwaliteit en de no nonsense aanpak. we kunnen dit aan iedereen aanraden!

Thibault V.
performantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-ster

Andere inhoud op Tryba raam?

Wil je meer weten over alle beschikbare ramen accessoires? Bent u op zoek naar de ideale ramen voor uw nieuwbouw? Wilt u weten hoe u ramen op maat kunt laten maken? Ontdek al onze artikelen en praktische gidsen over dit onderwerp!

100% op maat gemaakte deuren en ramen met Tryba

Weet je niet welk materiaal je moet kiezen? Welk model het meest geschikt is? Of twijfel je over het type beglazing of de afwerking? Geen nood, op elke vraag bieden wij je vrijblijvend en gratis een deskundig antwoord. Ontdek de 10 goede redenen om voor Tryba te kiezen.

Vergelijken is belangrijk voor uw deuren en ramen

Langsgeweest bij een andere fabrikant en op zoek naar de allerbeste deal? Gelijk heb je! Om ervoor te zorgen dat je geen appelen met peren vergelijkt, helpt Tryba je om een objectieve vergelijkende test uit te voeren. Bij Tryba is elk project uniek. Ontdek hoe onze renovaties in 6 stappen werken.

Inspiratie is alles voor je deuren en ramen: kies een expert

Kwaliteit moet je niet alleen kunnen zien, maar ook voelen. Daarom vind je in ons Expert Center heel wat materialen en opstellingen uit het ruime Tryba-gamma. Zo kan je in alle rust ideeën opdoen. Hulp nodig bij financiering? Bij Tryba werken wij samen met bankpartner om u in staat te stellen uw ramen en deuren zorgeloos te financieren.