Tryba: de kwaliteit van producten en service

Bij Tryba bieden we je niet enkel kwaliteitsvolle producten, maar ook een service om u tegen te zeggen. Onze professionele medewerkers begeleiden je bij elke stap van je verbouwing, vanaf het eerste idee tot aan de laatste afwerking.

1. De audit en het projectontwerp

 

Onze ervaren Tryba-adviseur komt bij je thuis de renovatieplannen bekijken. Hij onderzoekt de staat van het schrijnwerk en zoekt uit wat je nodig hebt op het gebied van veiligheid, warmte- en geluidsisolatie… Hij ontwerpt samen met jou een oplossing op maat van jouw specifieke noden en stelt een vrijblijvende offerte op.

de-audit-en-he-projectontwerp
het-opmeten

2. Het opmeten

 

Heb je besloten met Tryba in zee te gaan? Fijn! Nu komt er een opmeter bij jou thuis de exacte afmetingen van het schrijnwerk en van de bebouwingen opmeten. Hij geeft je raad over de plaatsing, rekening houdend met jouw wensen en de vorm van de ruimtes. Nadien bezorgt hij je ook de definitieve bestelbon. Je bestelling kan vervolgens op maat ontworpen worden in onze werkplaatsen.

3. Productie op maat

 

Het schrijnwerk dat je bestelde, wordt door onze timmermannen op maat gemaakt. Wist je dat de beglazing ook deel uitmaakt van ons productieproces? Op die manier nemen we de volledige productieketen voor onze rekening. Zo zijn we zeker dat de kwaliteit voldoet aan onze hoge eisen en kunnen we echt fier zijn op ons werk.

productie-op-maat
de-perfecte-plaatsing-van-TRYBA

4. De perfecte plaatsing van Tryba

 

Al onze gekwalificeerde plaatsers zijn zorgvuldig door ons opgeleid. Onze werkteams beschermen je meubels en vloeren tijdens de werken en laten ook de ruimtes netjes achter als ze vertrekken. Ze zorgen ervoor dat alles perfect werkt en geven je ook alle uitleg die je nodig hebt over de werking en het onderhoud van het schrijnwerk, zodat je probleemloos kan blijven genieten van onze producten.

5. Klantenservice, ook na plaatsing

 

Je Tryba-adviseur staat steeds voor je klaar: voor, tijdens en na je renovatiewerken. Je kunt op onze service blijven rekenen: zelfs een jaar na de plaatsing volstaat één telefoontje naar ons Expert Center om je schrijnwerk helemaal te laten nakijken.

klantenservice-ook-na-plaatsing
de-TRYBA-garantie

6. De Tryba-garantie

 

Standaard krijg je 30 jaar garantie op jouw Tryba-producten. Dat is dubbel zoveel als onze concurrenten !

Tevreden klanten vertellen

Tryba heeft onze deur en alle ramen van ons huis vervangen. Enorm tevreden van de communicatie, de enorm scherpe prijs, de kwaliteit en de no nonsense aanpak. we kunnen dit aan iedereen aanraden!

Thibault V.
performantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-ster