De perfecte zonnewering voor uw woning

Omwille van de klimaatverandering is de bescherming tegen de zon in de zomer een echte must geworden. Wil je liever geen ingrijpende werken aan je woning ? Screens zijn dan dé oplossing ! Ze zijn makkelijk te installeren, zien er goed uit en zijn aan te passen aan al uw wensen. Aangedreven door zonne-energie zijn de sreens zelfs nog milieuvriendelijker en besparen ze op uw energiefactuur. Wat wil je nog meer ?

De voordelen van screens op zonne-energie

De TRYBA-screens zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke kenmerken van iedere woning. Zij zorgen voor :
> Dagelijks comfort dankzij optimaal lichtbeheer
Energiebesparing dankzij een gecontroleerde binnentemperatuur, het hele jaar door !
> Eenvoudige en snelle bescherming tegen nieuwsgierige blikken
> Een ontwerp aangepast aan uw wensen

voordelen-screens-op-zonne-energie

Installatie van screens op zonne-energie

Al onze screens zijn opgerold in een kast van 100mm, vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium, en gaan mooi op in het geheel van de woning. Onze screens zijn praktisch en kunnen zelfs dienen als vliegenraam in gesloten toestand. De installatie van onze screens gebeurt op slechts 1 dag! De bescherming is daardoor onmiddellijk werkzaam. Gemakkelijk en snel dus!

Het plaatsen van screens is mogelijk voor grote breedtes, verandas of pergola’s. Zowel nieuwbouw als renovatie zijn mogelijk, dankzij aangepaste bevestigingssystemen.

De installatie gebeurt, zowel binnen als buiten, zonder schade aan de woning. Dankzij de positionering van de batterij in de geleiders is onderhoud geen enkel probleem.

 

Milieuvriendelijke bescherming tegen de zon

Het zonnepaneeltje is slechts 7mm dik en is zonder zichtbare schroeven gemonteerd op de kast. Om een goede werking te garanderen, moet het licht op het zonnepaneel kunnen reflecteren, zonder te worden gehinderd door schaduw en dit voor enkele uren per dag. De autonomie zonder zon is 45 dagen (geteld aan 1 op/neer cyclus per dag). De screen is werkzaam bij temperaturen van -20°C tot +70°C. De screen is uitgerust met een Somfy Oximo Wirefree-motor (met bijhorende Smoove-zender) die voorzien is van de nieuwste technologieën en die staat garant voor comfort en veiligheid.

Onze realisaties

Doe ideeën op voor jouw droomhuis

Ontdek in onze inspiratiegids de screens ontworpen en geplaatst door Tryba!

Hoe de juiste screens kiezen ?

Je droomt van nieuwe screens? Je wenst meer info over de screens van Tryba? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan een van onze Expert Centers of een offerte aan te vragen.