Hoe wordt de prijs van pvc-ramen bepaald?

Voor de aankoop van nieuwe pvc-ramen is een bepaalde begroting vereist, die kan verschillen afhankelijk van uw gebruiksbestemming, de benodigde hoeveelheden en uw esthetische keuzes. Het is soms moeilijk om hierin uw weg te vinden. Helpt u een duidelijker beeld te vormen zodat u een heldere en betrouwbare offerte kunt ondertekenen voor het installeren van ramen.

Voor ramen en deuren zijn pvc-ramen vaak de eerste keuze. Ze zijn sterk, isolerend en onderhoudsvriendelijk en passen bij alle soorten gevels en interieurs. Vanzelfsprekend hangt hun kwaliteit voornamelijk af van hun ontwerp, fabricage en installatie: dit is in grote mate bepalend voor hun prijs. Maar er is nog meer, niet alle onderstaande elementen hebben invloed op de prijs van pvc-ramen:

  • De keuze van de pvc-ramen (aantal kamers, kleur, afwerking)
  • Beglazing (dubbel, drievoudig, gelaagd)
  • IJzerwaar (scharnieren, handgrepen, sloten, scharnieren)
  • Installatie (door een vakman, garanties, kosten)

Tryba is 30 jaar garantie op pvc ramen. Een financiering die aansluit op uw begroting. Een persoonlijke begeleiding in onze showroom.

ramen verschil tussen ramen instaprijzen hoogwaardige ramen

Profielen: het verschil tussen ramen met instaprijzen en hoogwaardige ramen

Laten we eerst de essentiële rol van het profiel in een raam niet vergeten. Ramen hebben een complexe structuur en de ramen vormen het skelet van uw ramen. Ze bestaan uit kamers, stalen versterkingen en voegen. 

De vervaardiging van pvc-ramen is bepalend voor hun prijs maar ook voor hun levensduur met betrekking tot isolatie en veiligheid. De pvc-ramen van Tryba worden ontworpen en geproduceerd in de Elzas.

Beglazing: drievoudige beglazing, standaard bij TRYBA

Onze series pvc-ramen op maat zijn standaard voorzien van drievoudige beglazing en beschikken over vele voordelen:

  • Extreem maatwerk voor je pvc ramen dankzij onze eigen lakstraat
  • Weerstand: stalen raam, in het vleugel- en kozijnframe geschroefde scharnieren)
  • Isolatie: uitstekende isolerende prestaties van pvc-ramen in de standaard uitvoering

 

Wat kost het om pvc-ramen te installeren?

De door Tryba ontworpen pvc-ramen hebben een ideale prijs-kwaliteitverhouding. De uiteindelijke prijs van uw frame is afhankelijk van de afmetingen, het ontwerp en de door u gewenste accessoires. Bent u benieuwd naar de prijs van uw nieuwe ramen? Kom zelf het raam van uw dromen samenstellen, op ware grootte, op ons speciale reuzenscherm.

Waarom kiezen voor de aankoop van pvc-ramen?

Dankzij onze 40 jaar ervaring en expertise kunnen wij u zeer stevige ramen garanderen. De ramen hebben allen een verborgen stalen frame, waarin de scharnieren zowel in de vleugel als in het frame worden vastgeschroefd. Bovendien voldoet uw raam aan de LWW-normen en is daarom volledig lucht-, water- en winddicht!

waarom kiezen voor aankoop pvc ramen

Hoe onderhoud ik PVC-ramen?

Pvc is zeer populair vanwege het onderhoudsgemak. Het vergt veel minder onderhoud dan materialen als hout. Met pvc ramen hoeft u zich hierom geen zorgen te maken. Het enige wat je nodig hebt is afwasmiddel en water, en je kunt je pvc ramen jarenlang onderhouden.

 

Het belang van gedetailleerde offertes voor het plaatsen van ramen

Tryba kan u als ontwerper, fabrikant en installateur duidelijke en gedetailleerde offertes bieden, waarvan de prijzen ook echt de werkelijkheid weerspiegelen. Als de prijs van een pvc-raam te laag is, moet u behoedzaam zijn. Bij Tryba bieden we u eerlijke prijzen aan, die rekening houden met de arbeidskosten van onze installateurs. Heeft u nog vragen over de prijzen van pvc-ramen? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde Tryba expertisecentrum!