De prijs van aluminium ramen: een teken van kwaliteit

Is het tijd om uw ramen te vervangen? Tryba biedt u als ontwerper, fabrikant en installateur een ongeëvenaarde expertise en gepersonaliseerde begeleiding tijdens uw hele project. Ongeacht u kiest voor pvc ramen of aluminium ramen garanderen wij materialen van topkwaliteit en de gemoedsrust van een 30-jarige garantie, wat uniek is op de markt. Wij staan open voor al uw wensen en stellen u voor u te vergezellen in een van onze showrooms, om de juiste ramen voor uw huis te ontwerpen en u een offerte op te maken voor aluminium of pvc ramen.

 

Welke elementen zijn bepalend voor de prijzen van aluminium ramen?

De prijs van aluminium ramen per m² hangt af van diverse factoren:

  • De mate van isolatie is een belangrijke factor hierin. De warmte-isolatie van een raam (kozijn en beglazing) zijn afhankelijk van het Uw-coëfficiënt. Hoe hoger de kwaliteit van uw aam, des te lager dit coëfficiënt. Het is daarom duidelijk dat de prijs van uw aluminium ramen vooral hiervan afhangt.
  • Het openingsysteem van het raam speelt ook een rol in de prijsbepaling. Elk raam, vast, draaiend, kantelend of met kiepvleugel, heeft zijn eigen specifiek openingsysteem dat past bij uw dagelijkse behoeften.
elementen bepalend prijzen aluminium ramen
  • Het kiezen van de ijzerwaar is ook belangrijk, zowel esthetisch als financieel. Alle onderdelen benodigd voor het bevestigen en bedienen van het raam, van de spanjolet tot de handgreep, inclusief het slot en het scharnier, kunnen verschillende prijzen hebben en het totaalbedrag van uw factuur is hiervan afhankelijk.
  • De kleurkeuze heeft ook nog invloed op de uiteindelijke kosten van uw ramen. In onze lakstraat kunnen we aan al uw eisen voldoen, van de meest klassieke tot de meest originele. Laat uw creativiteit de vrije loop en kies ramen met twee kleren of met dezelfde binnen- en buitenkleur, die passen bij uw woning.

Onze productielijn werkt op just-in-time basis. We kunnen uw bestelling daarom op een volledig gepersonaliseerde manier leveren met een strikte naleving van alle specificaties die staan vermeld in uw offerte.

Waarom een offerte aanvragen voor aluminium ramen?

De eigenschap bij uitstek die u doet besluiten aluminium te kiezen is de sterkte van dit materiaal. Het is uiterst robuust en is bestand tegen extreme weersomstandigheden zonder krom te trekken. Aluminium zal minder snel barsten of verkleuren en is daarom een duurzame keuze voor ramen. De Qualicoat en Qualimarine normen maken het ontwerp mogelijk van ultraresistente ramen die corrosiebestendig zijn zelfs in kustgebieden.

Aluminium is stijver dan pvc en kan worden gebruikt om dunnere frames te maken. Aluminium kan daarom ook een groter glasoppervlak bevatten, wat meer natuurlijk licht en een duidelijker zicht oplevert. Aluminium wordt ook vaak gebruikt om grotere frames te maken.

Welk onderhoud moet je uitvoeren aan aluminium ramen tegen de juiste prijs?

Aluminium ramen behoeven heel weinig onderhoud. Ze hoeven slechts periodiek te worden schoongemaakt om er mooi uit te blijven zien. Ze hoeven niet regelmatig te worden geverfd of behandeld, omdat ze bestand zijn tegen corrosie. Als fabrikant volgt Tryba het Uniform Technisch Document (DTU) strikt op bij het ontwerpen van uw ramen. Dit document (DTU) bevat alle normen die nodig zijn om het productieproces correct uit te voeren. Hierdoor bent u verzekerd dat uw raam wordt geleverd volgens de door u opgegeven specificaties.

waarom offerte aanvragen aluminium ramen prijzen

Aangepaste financiering voor uw ramen

Het moment dat u uw ramen moet vervangen kan financieel min of meer gunstig uitvallen. Om u hierbij te helpen bieden we een gepersonaliseerd financieringsprogramma aan zodat u de werkzaamheden met een gerust hart kunt uitvoeren. Tryba is de grootste ontwerper, fabrikant en installateur van ramen en deuren op maat in België en biedt bovendien een exclusieve garantie van 30 jaar. Deze garantie is overdraagbaar bij doorverkoop van uw woning en biedt 100% ondersteuning gedurende de eerste twee jaar, inclusief reserveonderdelen, arbeidsloon en installatie. Het garantieboekje dat wij bij uw ramen meeleveren bevat alle instructies voor gebruik en veiligheid naast enkele tips voor het onderhouden van uw ramen.