Een ruim assortiment schuiframen op maat

Bent u van plan te bouwen of te verbouwen? U vindt bij Tryba de glazen schuifraam en op maat gemaakt aangepast aan uw project. Ons assortiment bestaat uit pvc schuifraam en aluminium waardoor u meerdere kleuren en opties heeft.

Wij bieden verschillende modellen glazen schuifraam aan. Ze hebben allemaal verschillende energieprestaties en zijn verkrijgbaar in aluminium of PVC schuifraam. Genoeg om het hele jaar door licht in je interieur te laten!

Schuiframen met driedubbel glas is onze standaard. Bij Tryba, een exclusiviteit op de markt, hebben we ervoor gekozen om driedubbele glas aan te bieden in onze ramen en dit vanaf het basisassortiment, dus zonder opties!

De specificiteit van Tryba: systematisch schuiframen op maat

Bij Tryba produceert de productie systematisch schuiframen op maat. Zo passen ze zich perfect aan de afmetingen van elke woning aan. Bovendien is er een breed scala aan accessoires beschikbaar, zodat elke glazen schuifraam op maat perfect past bij elke esthetische toets.

Tevreden klanten vertellen

Tryba heeft onze deur en alle ramen van ons huis vervangen. Enorm tevreden van de communicatie, de enorm scherpe prijs, de kwaliteit en de no nonsense aanpak. we kunnen dit aan iedereen aanraden!

Thibault V.
performantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-ster

Hoe kiest u uw glazen schuiframen?

Wilt u één of meerdere schuiframen in uw huis of appartement plaatsen om de lichtinval in uw interieur te maximaliseren? Bent u op zoek naar meer informatie over Tryba schuiframen? Aarzel niet om een ​​bezoek te brengen aan één van onze expertisecentra of een aanvraag in te dienen voor een gratis schatting. Intussen hebben we de 6 belangrijkste criteria op een rij gezet voordat je een beslissing neemt!

Kies voor driedubbele glas schuiframen

Als u enkel glas heeft, zal dit absoluut vervangen moeten worden. Enkel glas is door het enorme warmteverlies simpelweg overbodig. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen tussen dubbele of driedubbele glas. Bij Tryba bieden we je driedubbele glas schuiframen aan uit ons standaard assortiment!

Ja tegen isolerende en waterdichte schuiframen!

Heeft u het constant koud in uw huis of appartement? De kans is dan groot dat uw glas niet efficiënt genoeg zijn en daardoor lucht doorlaten. Om te profiteren van schuiframen met hoge isolatieprestaties, biedt Tryba modellen van PVC- en aluminiumschuiframen.

Laten uw schuiframen naast lucht binnen ook water binnen? Ze zijn dan onvoldoende luchtdicht en moeten dus dringend vervangen worden. Waterdichtheid is essentieel om beschadiging van het materiaal te voorkomen en om constant een goede luchtvochtigheid in huis te behouden. Al meer dan 40 jaar wordt het schrijnwerk van Tryba met zorg en nauwgezetheid vervaardigd. Afdichting, veiligheid en esthetiek: onze unieke knowhow houdt overal rekening mee!

Ja ook tegen goed geïsoleerde schuiframen!

We praten vaak over thermische isolatie, maar ook geluidsisolatie is belangrijk. Als u de indruk heeft dat uw schuiframen het minste geluid van buiten doorlaten, kunt u beter kiezen voor schuiframen met hoge geluidsprestaties zoals die van Tryba!

Op maat gemaakte schuiframen voor comfort in winter en zomer

Als u in de winter uw verwarming op maximaal moet zetten en in de zomer uw schuiframen moet openen om een ​​voor u ideale temperatuur te verkrijgen, dan vervullen uw schuiframen hun rol van warmte-isolatie niet goed. Voor optimale thermische prestaties moet u beginnen met het vervangen van uw schuiframen door schuiframen die perfect isoleren.

Om dit probleem van warmteverlies op te lossen, is het essentieel om hoogwaardige glas te kiezen, het is de enige manier om energieverlies te beperken en een passende verwarmingsrekening te hebben.

Vervanging van schuiframen bij beschadiging

Als u naar uw schuiframen kijkt of deze gebruikt, ziet u dan duidelijk dat ze beschadigd zijn? Is de verf aan het afbladderen? Een raam is gebarsten? Sluiten ze niet meer goed? Als dit het geval is, moeten uw schuiframen absoluut vervangen worden. U heeft de keuze uit pvc en aluminium schuiframen in verschillende modellen, maten en kleuren om uw gevel een nieuwe uitstraling te geven.

Schuiframen vervangen bij condensvorming!

Condens op uw schuiframen is meestal het gevolg van een gebrek aan ventilatie. Regelmatig je woning ventileren is voldoende om de condensatie te laten verdwijnen. Tenzij u condensatie opmerkt op slechts één van uw schuifraam, betekent de overgrote meerderheid dat schuiframen moeten worden vervangen. Een schuiframen isoleert onvoldoende als deze slecht geplaatst, vervallen of beschadigd is.

Waarom Tryba kiezen voor uw schuiframen?

Dankzij onze 40 jaar ervaring en expertise kunnen we u ultraresistente schuiframen garanderen. We hebben allerlei innovatieve technieken ontworpen en geïnitieerd in onze aluminium en pvc schuiframen. Ze zijn resistent omdat ze systematisch worden verstevigd in hun vaste en openstaande profielen waarbij de scharnieren ook systematisch in staal en PVC worden geschroefd. 

Tryba schuiframen zijn bovendien perfect lucht-, waterdicht en winddicht (AEV-gecertificeerd)!

Met zijn grote beglazingsoppervlak kan de schuiframen vragen oproepen op het gebied van onderhoud. Als specialist hebben we voor u de best practices bepaald die u kunt volgen om uw schuiframen goed te onderhouden.

Hoeveel kost een Tryba glazen schuiframen?

De uiteindelijke kostprijs van uw schuiframen hangt af van de afmetingen, uitvoering en gewenste accessoires. Vraag informatie aan bij uw dichtstbijzijnde Tryba-expertcentrum en werk mee aan de 3D-configuratie van uw project! U kunt ook online een gratis gepersonaliseerde offerte aanvragen.