Woon je in de buurt van Kluisbergen en wil je de look van je woning moderniseren? Ontdek het assortiment aluminium ramen ontworpen door Tryba om maximaal licht in je woning te brengen.

Dit renovatieproject voor buitenschrijnwerk maakt deel uit van een huisuitbreiding. De eigenaar wilde karakter toevoegen aan zijn huis en zoveel mogelijk licht binnenbrengen. Het aluminium materiaal in combinatie met de zwarte kleur voldeed aan deze behoeften.

Tryba aluminium ramen en deuren zijn de modernste in België. Ze hebben de slankste profielen op de markt, wat zorgt voor maximaal daglicht in huis met behoud van optimale isolatieprestaties. Heb je een raamrenovatieproject in de buurt van Kluisbergen?

project aluminium ramen deuren kluisbergen expert center kortrijk 2

Raad, 100% op jouw maat

Weet je niet welk materiaal je moet kiezen? Welk model het meest geschikt is? Of twijfel je over het type beglazing of de afwerking? Geen nood, op elke vraag bieden wij je vrijblijvend en gratis een deskundig antwoord. Inclusief handige tips en tricks!

Vergelijken is belangrijk

Langsgeweest bij een andere fabrikant en op zoek naar de allerbeste deal? Gelijk heb je! Om ervoor te zorgen dat je geen appelen met peren vergelijkt, helpt Tryba je om een objectieve vergelijkende test uit te voeren.

expert-center-kortrijk-1
expert-center-kortrijk-2
tryba courtrai interieur
Tryba Kortrijk - Ramen en deuren
Deerlijkstraat 185
8550 Zwevegem
maandag:
9:00-16:30
dinsdag:
9:00-16:30
woensdag:
9:00-16:30
donderdag:
9:00-16:30
vrijdag:
9:00-16:30
zaterdag:
8:30-12:00
zondag:
02 899 32 26
Meer info & openingsuren
Projecten