30 jaar garantie: dat is dubbel en dik meegenomen

Ons topmerk staat garant voor een uitmuntende dienstverlening én de allerbeste kwaliteit in ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten. Je mag dus gerust zijn: je kan een heel leven lang zorgeloos genieten van puur woonplezier*. Dat is bij ons absoluut geen loze belofte, maar een ijzersterke waarborg. Daar kan je dus sowieso op rekenen, zelfs in geval van (her) verkoop of overname.

*bekijk de exacte voorwaarden van de garantie in het garantieboekje

picto-unieke-30-jaar-garantie
1

De garantie van Tryba is standaard 30 jaar en is uniek in de sector van buitenschrijnwerk. Met zo een zekerheid is er dus geen enkele reden meer om uw project uit te stellen.

picto-garantie-overdraagbaar
2

Indien u de woning in de toekomst zou verkopen is de garantie overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar, wat toch een serieus verkoopargument is.

picto-twee-jaar-gratis
3

De garantie van Tryba is er voor uw gemoedsrust. De eerste twee jaar na de plaatsing zijn de wisselstukken en de werkuren volledig gratis.

picto-garagepoort-garantie
4

Heeft u gekozen voor een nieuwe automatische garagepoort?  Goede keuze. Dan heeft u 5 jaar garantie op het belangrijkste onderdeel, de motor.

Een garantie van 30 jaar met unieke voordelen

 

picto-rolluikmotoren-garantie
5

Bij Tryba heeft u 12 jaar garantie op de rolluikmotoren. Inderdaad, 12 jaar !

picto-deurbeslag-garantie
6

Het raam –en deurbeslag is een zeer belangrijk onderdeel van uw  ramen en deuren. Het kleinste mankement hieraan kan het gebruik van uw ramen en deuren ernstig hinderen.  Daarom geven wij bij Tryba 10 jaar garantie op uw raam –en deurbeslag.

picto-kleurvastheid-garantie
7

De Tryba garantie geldt ook voor de kleurvastheid. Zo is deze 5 jaar voor de pvc producten en 15 jaar voor de aluminium producten.

picto-garantieboekje-garantie
8

De keuze voor Tryba is een keuze voor efficiënt en duurzaam buitenschrijnwerk. U ontvangt tevens het Tryba garantieboekje met daarin de gebruiksaanwijzing, veiligheidsinstructies en de onderhoudsvoorschriften.

Tevreden klanten vertellen

Tryba heeft onze deur en alle ramen van ons huis vervangen. Enorm tevreden van de communicatie, de enorm scherpe prijs, de kwaliteit en de no nonsense aanpak. we kunnen dit aan iedereen aanraden!

Thibault V.
performantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-ster