aanbieding van de maand april 2024 aluminium voordeur €1855 plaatsing 2000

Een Alu voordeur vanaf € 1855* van 1 tem 30 april

Tryba biedt U een ruime keuze aan : ramendeurenrolluiken, schuiframen. Om je tegen de beste prijs en onder de beste voorwaarden te laten genieten van onze producten en diensten, bieden we regelmatig promoties aan op onze ramen en deuren.

Een aluminium voordeur inclusief plaatsing vanaf € 1855 incl. btw* van 1 tem 30 april. De installatie van je raam of deur is een essentieel onderdeel van jouw project! Door een vakman in te schakelen voor de plaatsing, ben je steeds verzekerd van:

 • een duurzame installatie
 • een unieke knowhow
 • de perfecte afwerking

Tryba, uw deur- en raamexpert

Tryba staat in de eerste plaats voor meer dan 40 jaar ervaring en expertise, gaande van het ontwerp tot productie en installatie. Wij nemen alle stappen in handen om u alle kwaliteit en tevredenheid te bieden die u verwacht bij de aankoop van nieuwe ramen, deuren of rolluiken. Wij hebben alle vertrouwen in onze producten en hun duurzaamheid, daarom geven we standaard 30 jaar garantie. Wij zijn het enige merk op de markt dat dit aanbiedt.

*Aanbieding geldig in de deelnemende verkooppunten van 1 tem 31 maart. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. Geldt niet voor reeds lopende offertes en toegekende kortingen. De actie kan zonder voorafgaande kennisgeving door de organisator worden geannuleerd, voordeur model HA76, wit of zwart, afmeting 2100x900, btw aan 6%

 

Waarom kiezen voor Tryba?review starsAlle klantbeoordeligen

Ik geniet er van!

Laat ons uw gegevens na en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Waarom kiezen voor Tryba?review starsAlle klantbeoordeligen

 • icon-30-jaar-garantie

  30 jaar garantie

 • icon-40-jaar-passion

  40 jaar passie voor chassis

 • icon-stevigheid

  De stevigheid van sumo

 • icon-knowhow

  Unieke knowhow