Ben je van plan om pvc ramen en rolluiken te installeren in Beringen en omgeving? Bekijk de laatste projecten van ons Expert Center!

Dit project werd uitgevoerd door ons Expert Center in Hasselt. De eigenaar liet gloednieuwe pvc-ramen installeren in zijn nieuwe huis. Specifiek de T81-reeks, de modernste op de markt. De plaatsing van deze nieuwe ramen ging gepaard met de installatie van rolluiken voor een perfect esthetisch resultaat.

Dit project heeft de huiseigenaar een groter gevoel van veiligheid gegeven en de buitenkant van zijn huis een echte facelift. Als extra bonus zorgde het vervangen van de kozijnen meteen voor een beter thermisch comfort.

Heb jij ook een renovatieproject? Vraag een gratis offerte aan bij ons lokale Expert Centre. Het is gratis en vrijblijvend.

project pvc ramen beringen expert center hasselt 2

Raad, 100% op jouw maat

Weet je niet welk materiaal je moet kiezen? Welk model het meest geschikt is? Of twijfel je over het type beglazing of de afwerking? Geen nood, op elke vraag bieden wij je vrijblijvend en gratis een deskundig antwoord. Inclusief handige tips en tricks!

Vergelijken is belangrijk

Langsgeweest bij een andere fabrikant en op zoek naar de allerbeste deal? Gelijk heb je! Om ervoor te zorgen dat je geen appelen met peren vergelijkt, helpt TRYBA je om een objectieve vergelijkende test uit te voeren.

center-expert-tryba-hasselt-1
center-expert-tryba-hasselt-2
center-expert-tryba-hasselt-3
Tryba Hasselt - Ramen en deuren
Kempische Steenweg 318
3500 Hasselt
maandag:
13:30-17:30
dinsdag:
9:30-17:30
woensdag:
9:30-17:30
donderdag:
9:30-17:30
vrijdag:
9:30-17:30
zaterdag:
9:00-13:00
zondag:
011 91 21 10
Meer info & openingsuren
Projecten