Zwarte ramen, een vaste waarde

U bent bezig met een bouw- of renovatieproject en overweegt welke kleuren ramen u wilt kiezen? Zoals u weet kan Tryba u elke kleur aanbieden omdat het zijn eigen lakwerkplaats heeft.

Zwarte ramen zijn helemaal in, zowel voor bouw- als renovatieprojecten! Wilt u een strakke, elegante uitstraling geven aan uw interieur? Kies dan voor zwarte ramen die de tijdloosheid van Tryba ramen benadrukken. Wist u dit al? Zwarte aluminium ramen zijn erg gewaardeerd om hun slanke, moderne profielen.

Ze zijn eenvoudig te onderhouden, betrouwbaar en isoleren goed. Zwarte kozijnen zijn erg geliefd bij het grote publiek. En er is nog meer: ze zijn kleurvast, weer- en UV-bestendig!

zwart ramen zeker waarde

Grijze ramen voor meer nuances

Zou u uw interieur graag een meer genuanceerde uitstraling geven? Waarom niet kiezen voor grijze ramen? Grijs past uitstekend bij vele andere kleuren, is veel minder somber dan matzwart en geeft uw huis een elegante uitstraling. Grijs is heel goed te combineren met elke gevelkleur.

Grijs past bij elk materiaal van uw keuze, pvc of aluminium ramen. Antracietgrijs, agaatgrijs of mat lichtgrijs - Bij Tryba vindt u het allemaal!

Witte of beige ramen voor liefhebbers van een klassieke stijl

Zoekt u naar een sfeer van rust in een traditionele omgeving? In dit geval is de ideale kleur van uw raam waarschijnlijk een lichte witte of beige tint. Met witte, crèmewitte, ivoorkleurige of beige ramen creëert u vast en zeker de zachte, serene sfeer waarnaar u zoekt. En dit geldt voor zowel aluminium als pvc ramen.

Welke kleuren ramen zijn er mogelijk bij Tryba?

Ongeacht uw smaak en voorkeur, Tryba zet zich in om u een brede keur aan tinten en kleuren aan te bieden. Wist u dit al? Als u kiest voor een klasse 2 RAL-kleur, bent u verzekerd van een unieke kleur die voldoet aan duidelijke normen.

Als u aarzelt tussen twee kleuren, kunt u dus heel goed kiezen voor één kleur voor binnen en een andere kleur voor buiten. Dit noemen we een tweekleurige uitvoering.

klassiek wit beige ramen

Waarom kiezen voor Tryba?

Tryba voor meer keuze!

Tryba is er een ruime keuze aan kleuren. Heeft u graag persoonlijk advies over welke kleur ramen het best past bij uw rode baksteengevel? Breng dan een bezoek aan een van onze expertisecentra!

Voor een garantie van 30 jaar

Als u kiest voor deuren van Tryba, bent u zeker dat u voor kwaliteit kiest! Wij bieden u het volgende aan:

  • Wij bieden een garantie van 30 jaar die uniek is op de Belgische ramen- en deurenmarkt
  • Een gepersonaliseerde begroting om uw begroting te beheersen dankzij een evenwichtige betaling in termijnen
  • Een unieke ervaring in onze showroom (test op onze geluidsisolatiepaal van de geluidsisolatie en de thermische prestaties van onze beglazing enz.)

Voor kwaliteit en maatwerk

Bij Tryba bieden bij alleen ramen op maat aan, dat wil zeggen ramen die precies passen bij de afmetingen van uw raamwerk. Natuurlijk zorgen onze teams in geval van renovaties tevens voor de afwerking, nadat uw nieuwe ramen zijn geïnstalleerd.