Pvc ramen: efficiëntie en design

Ramen in pvc, dat is isolatie, veiligheid en esthetiek in één. Doe daar onderhoudsvriendelijkheid, schokbestendigheid en duurzaamheid bij, en je weet dat je goed zit met de pvc ramen van Tryba

onbewerkt plan hand open raam pvc ramen t81

Pvc raam T81

Elegantie en topprestaties in pvc
PVC-raam-T84

Pvc raam T84

Uitzonderlijke prestaties in pvc

De voordelen van pvc ramen

 • Veiligheid door de unieke technische innovaties van onze ramen (sluitpunten met schootplaten, veiligheidsrollen, sluiting met slot, handgreep met slot en opties als TrybaSAFE® RC30 enz.);
 • Stevigheid van onze pvc ramen. Deze worden systematisch versterkt door een stalen ramen, dat maximaal gebruikscomfort garandeert (bijv. in het vleugel- en kozijnframe geschroefde scharnieren);
 • Maximaal licht dankzij de slanke profielen die het glas de volle ruimte laat;
 • Uitstekende isolerende prestaties van pvc ramen in de standaard uitvoering.

Hoe kiest u uw pvc ramen?

Pvc ramen zijn al lange tijd het meest verkochte ramen in België en ongeveer overal in Europa. Er is een goede reden voor. Door de prijs-kwaliteitverhouding van de pvc-ramen, hun isolerende eigenschappen en lange levenscyclus zijn ze het ideale materiaal voor renovaties of nieuwbouw.

Wilt u ook pvc ramen of of glasdeuren in uw huis laten installeren? Tryba staat voor u klaar! Aarzel niet om een afspraak maken in een van onze centra om met een expert te spreken of vraag om een online offerte. Een ander cruciaal punt waarop u moet letten bij de keuze van uw ramen: de glas. Die is immers essentieel voor de isolerende prestaties. Goed nieuws, bij Tryba bieden we systematisch standaard dridubbel glas ramen aan. Laten we gaan voor energiebesparing!

Waarom moeten uw pvc ramen worden vervangen?

Als u zich in één of meer van de volgende situaties bevindt, adviseren wij u om uw oude ramen te vervangen met nieuwe pvc ramen.

 • Uw pvc ramen hebben een enkelvoudige beglazing;
 • Ze zijn niet meer volledig waterdicht;
 • Het 's zomers erg warm en 's winters erg koud in uw woning;
 • U verbruikt te veel energie (met name verwarming);
 • Uw ramen zijn beschadigd;
 • U constateert vaak condens op uw huidige ramen;
 • Ook de geluidsisolatie is niet optimaal.

Tryba biedt u pvc ramen op maat aan, gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zowel voor nieuwbouw als renovaties. Ook bij bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een dubbele of driedubbele beglazing voor een betere warmte-isolatie en minder energieverlies in uw woning.

Hoe de kwaliteit van uw pvc ramen beschermen?

Het pvc-materiaal wordt alom geprezen omdat het pvc ramen onderhoud zeer eenvoudig is. Zo heeft het veel minder onderhoud nodig dan een houten kozijn, dat na enkele jaren opnieuw moet worden geverfd en moet worden behandeld bij schimmelvorming.

Met een pvc ramen hoef je je daar geen zorgen over te maken. Pak gewoon wat afwasmiddel en water en maak het schoon als het vuil vast komt te zitten. U kunt dus met een gerust hart het nieuwste model op de markt kiezen, ons T81 pvc ramen dat tientallen jaren meegaat!

ramen pvc onderhoudsgemak

Waarom Tryba kiezen voor uw pvc ramen?

Dankzij onze 40 jaar ervaring en expertise kunnen wij u zeer resistente ramen garanderen. Onze pvc ramen maken gebruik van allerlei innovatieve technieken die wij hebben ontwikkeld en op de markt gebracht. De ramen hebben een verborgen stalen ramen, waarin de scharnieren zowel in de vleugel als in het ramen worden vastgeschroefd. Bovendien is uw ramen ook nog eens volledig lucht-, water- en winddicht!

pvc ramen kost

Wat kost een pvc ramen?

Een door Tryba ontworpen pvc ramen heeft een ideale prijs-kwaliteitverhouding. De uiteindelijke prijs van uw ramen is afhankelijk van de afmetingen, het ontwerp en de door u gewenste ramen accessoires. Bovendien bent u met Tryba zeker van een ramen op maat.

Bent u benieuwd naar de prijs van uw nieuwe pvc ramen? Kom naar het dichtstbijzijnde Tryba expertisecentrum en stel het ramen van uw dromen samen, op ware grootte, op ons speciale reuzenscherm. U kunt ook online een gepersonaliseerde offerte aanvragen.

Onze bronnen van inspiratie voor uw pvc ramen

U kunt ideeën opdoen voor uw eigen droomhuis door te kijken naar voorbeelden van Tryba pvc ramen!