Onze verschillende gamma’s voordeuren

De voordeur van je huis is ongetwijfeld de belangrijkste opening. Hij moet perfect passen bij de architectuur van je huis en tegelijkertijd maximale bescherming bieden tegen ongewenste gasten. Tryba kan je helpen de juiste deur uit de laatste trends te kiezen.

Bij Tryba beseffen we dat jouw voordeur veel over jou en je woning vertelt. Daarom bieden wij je een ruim gamma voordeuren aan. Of je nu op zoek bent naar een unieke of eerder sobere voordeuren in pvc of aluminium voordeuren, bij Tryba vind je de voordeur die perfect bij je woning past!

Toegangsvoordeuren met hoge prestaties

Onze voordeuren zijn ontworpen met het oog op uitzonderlijke prestaties op het gebied van isolatie, veiligheid, robuustheid en esthetiek.

De voordelen van pvc voordeuren

Sterkte is vaak het belangrijkste criterium bij het kiezen van een voordeur. Ze moeten sterk genoeg zijn om inbraak te weerstaan. Bij Tryba worden onze pvc voordeuren standaard geleverd met een vijfpuntsslot met haken die bekend staan om hun stevigheid. Ze worden ook geleverd met een veiligheidscilinder.

Tot slot worden ze ook gewaardeerd voor hun onderhoudsgemak, maar vooral voor hun optimaal comfort dankzij de 5 kamers die de vleugel vormen, de 6 kamers die het kader vormen, de innovatieve dichtingen en de thermische onderbrekingen.

De voordelen van aluminium voordeuren

Bij Tryba kunt u ook kiezen voor aluminium toegangsvoordeuren. Laat je bij het maken van je keuze begeleiden door onze adviseurs bij het kiezen van het slot, de cilinder en andere veiligheidsvoorzieningen.

Ons advies: kies voor een aluminium voordeur met een veiligheidscilinder en inbraakwerende beglazing (een optie verkrijgbaar bij Tryba), en geef de voorkeur aan deuren met anti-jamming voorzieningen.

Wist u dat? De kwaliteit van ons aluminium wordt gegarandeerd door de Qualicoat- en Qualimarine-certificaten, die een grotere corrosiebestendigheid bieden voor schrijnwerk aan zee.

Welke kleur moet je kiezen voor je voordeur?

Het uiterlijk van je gevel speelt een belangrijke rol bij de keuze van je voordeur, dus het is cruciaal om een kleur te kiezen die past bij de kleur en stijl van je huis. Zwart, grijs, blauw en hout zijn de populairste kleuren, net als rood en geel. Het valt niet te ontkennen dat een felle tint je gasten meteen een warm welkom geeft, vooral tijdens koude, grijze perioden.  

Natuurlijk zijn zwart en grijs klassiekere tinten die passen bij alle soorten huizen, van moderne nieuwbouw tot authentieke herenhuizen. Welke kleur je ook verkiest, hij is verkrijgbaar bij Tryba. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en een originele voordeur ontwerpen die perfect bij uw huis past.

welke kleur moet kiezen voordeuren

Hoe kies je de juiste voordeuren?

Ben je op zoek naar de ideale voordeur voor je huis? Wil je meer informatie over ons assortiment voordeuren? Aarzel dan niet om een offerteaanvraag in te dienen of bezoek een van onze centra voor een ontmoeting met een van onze experts!  

Je zult zien dat we garanties bieden die je nergens anders vindt:

  • 30 jaar garantie op je voordeuren: geniet 30 jaar* (*zie het garantieboekje voor de exacte voorwaarden van uw garantie) van je ramen zonder je ergens zorgen over te maken. Al meer dan 40 jaar biedt Tryba een ongekende garantie op uw voordeuren
  • Standaard driedubbele beglazing: een ander aspect dat ons onderscheidt van onze concurrenten is het feit dat we standaard driedubbel glas bieden. Ons doel: je een voordeur van topkwaliteit bieden met de beste prijs-kwaliteitverhouding

 

Hoeveel kost een nieuwe voordeur van Tryba?

Er is een klein prijsverschil tussen een pvc en een aluminium voordeur. Natuurlijk is de uiteindelijke prijs ook afhankelijk van het type deur, de accessoires en de afwerkingen die u kiest. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u altijd terecht bij een Tryba-speciaalzaak bij u in de buurt. 

Tevreden klanten vertellen

Tryba heeft onze deur en alle ramen van ons huis vervangen. Enorm tevreden van de communicatie, de enorm scherpe prijs, de kwaliteit en de no nonsense aanpak. we kunnen dit aan iedereen aanraden!

Thibault V.
performantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-ster

100% op maat gemaakte deuren en ramen met Tryba

Weet je niet welk materiaal je moet kiezen? Welk model het meest geschikt is? Of twijfel je over het type beglazing of de afwerking? Geen nood, op elke vraag bieden wij je vrijblijvend en gratis een deskundig antwoord. Ontdek de 10 goede redenen om voor Tryba te kiezen.

Vergelijken is belangrijk voor uw deuren en ramen

Langsgeweest bij een andere fabrikant en op zoek naar de allerbeste deal? Gelijk heb je! Om ervoor te zorgen dat je geen appelen met peren vergelijkt, helpt Tryba je om een objectieve vergelijkende test uit te voeren. Bij Tryba is elk project uniek. Ontdek hoe onze renovaties in 6 stappen werken.

Inspiratie is alles voor je deuren en ramen: kies een expert

Kwaliteit moet je niet alleen kunnen zien, maar ook voelen. Daarom vind je in ons Expert Center heel wat materialen en opstellingen uit het ruime Tryba-gamma. Zo kan je in alle rust ideeën opdoen. Hulp nodig bij financiering? Bij Tryba werken wij samen met bankpartner om u in staat te stellen uw ramen en deuren zorgeloos te financieren.