Wilt u een huis bouwen of renoveren en er ramen op maat in laten installeren? Bij Tryba bieden bij alleen ramen op maat aan, dat wil zeggen ramen die precies passen bij de afmetingen van uw raamwerk. Natuurlijk zorgen onze teams in geval van renovaties tevens voor de afwerking, nadat uw nieuwe ramen zijn geïnstalleerd. Lees meer hierover in ons artikel.

Maatwerk, de eigen definitie van Tryba

Bij Tryba is elk raam anders, zowel met betrekking tot afmetingen, materiaal, kleuren als afwerking. Dankzij onze 40 jaar ervaring beschikken wij over alle nodige knowhow om sterke ramen op maat te ontwerpen en installeren die systematisch versterkte kozijn- en vleugelprofielen hebben waarin ook de scharnieren systematisch in het staal en pvc worden geschroefd. U wilt echte ramen op maat bestellen? Ontdek waarom Tryba een van de enige merken op de markt is die echte ramen op maat maakt!

 

Ontwerp en fabricage in onze productielocatie in de Elzas

Bij Tryba ontwerpen en produceren we onze eigen ramen op maat. De consument vraagt steeds vaker om deze bijzonderheid. Het is vooral dankzij deze totale controle van de productieketen dat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze producten. Zo kunnen wij garanderen dat de vervanging van ramen leidt tot energiebesparing voor onze klanten.

Wist u dat...

Meer dan 80% van de ramen worden niet geproduceerd door de bedrijven die deze aan u verkopen!

Ter herinnering: Tryba is een productielocatie in de Elzas die voortdurend wordt gemoderniseerd, om aan al uw eisen te kunnen blijven voldoen. Er werd onlangs 30 miljoen euro geïnvesteerd voor het optimaliseren van de productielijn.

De pluspunten van Tryba:

Ons ontwerp-/productiecentrum kan op verzoek door onze klanten worden bezocht! Aarzel dus niet dit te vragen wanneer u in het expertisecentrum bent!

 

Installatie tot op de millimeter, uitgevoerd door teams met een speciale opleiding in Tryba producten

Bij Tryba is maatwerk overal aanwezig: van het ontwerp / productie tot aan de installatie! Al onze ramen voldoen aan de AEV-norm die de luchtdoorlaatbaarheid (A), waterdichtheid (E) en de windbestendigheid (V) beoordeelt.

Er wordt tot op de millimeter geïnstalleerd zodat er geen ruimte verloren gaat. Dankzij dit extreme maatwerk kunnen we voor meer daglicht in de ramen zorgen en zo meer licht in uw woning brengen.

 

30 jaar garantie: uniek en standaard bij Tryba

Zoals u al heeft gemerkt is bij Tryba het maatwerk overal aanwezig. Door onze producten zelf te produceren, ontwerpen en installeren kunnen wij u een garantie bieden die uniek is op de schrijnwerkmarkt: 30 jaar!

30 jaar gemoedsrust, 30 jaar uitstekende thermische isolatie, 30 jaar bestendigheid tegen lucht, water en wind!

Deze kwaliteit en gemoedsrust komen natuurlijk met een prijskaartje. Bij Tryba raden wij u aan om u te informeren over de herkomst van de producten, de productielocaties, de begeleiding voor, tijdens en na de aankoop enz., alvorens een beslissing te nemen.

Ongeacht uw uiteindelijke beslissing moet men voor het installeren of vervangen van ramen niet overhaast te werk gaan. Ramen zijn naast het dak en de verwarmingsketel de 3 belangrijkste elementen in een nieuw huis of een renovatie. Vergeet niet dat we maar één keer in ons leven onze ramen vervangen!  

 

Welke materialen zijn geschikt voor ramen op maat?

Een bedrijf dat van maatwerk één van zijn sterke verkoopargumenten maakt moet ramen kunnen maken van de meeste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn: in dit geval pvc en aluminium. Ontdek hieronder de belangrijkste voordelen van beide materialen om te weten hoe u moet kiezen tussen pvc en aluminium ramen.

 

Pvc ramen: de voordelen

Onze series pvc ramen zijn standaard voorzien van drievoudige beglazing En beschikken over vele voordelen:

 • Extreem maatwerk dankzij onze eigen lakstraat: meerdere mogelijkheden:
  • Kleur aan de buitenkant en witte PVC aan de binnenkant;
  • Binnen- en buitenkant van dezelfde kleur;
  • Tweekleurig.
 • Veiligheid: sluitpunten met in het staal geschroefde schootplaten, veiligheidsrollen, sluiting met slot, handgreep met slot en opties als TrybaSAFE® RC30 enz.);
 • Weerstand: stalen raam, in het vleugel- en kozijnframe geschroefde scharnieren;
 • Isolatie: uitstekende isolerende prestaties van PVC-ramen in de standaard uitvoering.

 

Aluminium ramen: de pluspunten

Bent u op zoek naar meer daglicht in uw woning? Aluminium ramen wordt vaak gebruikt om grotere ramen te maken.  

 • Beproefde weerstand: weerstand van beugels, aluminium van topkwaliteit, verlijming met dubbele krimping;
 • Naleving van Qualicoat en Qualimarine normen (standaard):  corrosiebestendigheid van het schrijnwerk in kustgebieden;
 • Kleurendiversiteit: de aluminium ramen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren.

 

Tryba, de referentie voor maatwerk

Als u om advies vraagt aan onze expertisecentra zult u alle uitvoeringsmogelijkheden van TRYBA ontdekken: van zwart tot grijs en imitatiehout, alle tinten zijn verkrijgbaar! U kunt kiezen uit een bijna oneindig aanbod van tinten en ramen samenstellen die passen bij uw huis.

Naast het aanbod van ramen op maat kan Tryba ook alle aangeboden diensten personaliseren. Ter herinnering, Tryba is:

 • 30 jaar garantie op aluminium en PVC ramen, deuren en terrasdeuren;
 • Een financiering die aansluit op uw begroting;
 • Een persoonlijke begeleiding in onze showroom om het project te vinden waarnaar u op zoek bent.

Wist u dat...

Met een offerte van Tryba weet u precies weet wat u koopt. Elk element wordt vermeld voor een volledige transparantie.

 

Wat kosten ramen op maat?

Ramen op maat zijn per definitie ramen die speciaal voor uw huis zijn gemaakt. U bepaalt de afmetingen, de kleuren, het materiaal, de beglazing enz. En aan deze gepersonaliseerde aanpak in combinatie met de kwaliteit en expertise van Tryba hangt een prijskaartje. Door te kiezen voor Tryba kiest u voor een vakmensen, speciaal opgeleid voor het installeren en nauwgezet volgen van het Uniform Technisch Document (DTU), dat de normen bevat van de technische voorwaarden voor de goede uitvoering van de werkzaamheden.

Voor een exacte prijsberekening van uw ramen kunt u altijd terecht bij een TRYBA expertisecentrum bij u in de buurt!

Nieuws
Tips