Aluminium ramen: de perfecte combinatie van esthetiek en technologie

Esthetiek staat voor aluminium ramen. Aluminium ramen bestaan uit zeer fijne en luchtige profielen. Dit maakt projecten met grote afmetingen mogelijk. Hun modern ontwerp is vooral geschikt voor hedendaagse woningen.

Bent u op zoek naar een ramen dat ruimte en licht maximaliseert in uw huis? Ontdek hier tegenover onze allerlaatste aluminium ramen met verborgen vleugel! Het ramen staat bekend om zijn dunheid, weerstand en isolerend vermogen (innovatieve koudebrug-isolatie). Het is het nieuwste model op de markt en is zowel licht, waterdicht als veilig.

kind en hond kijken uit raam aluminium ramen ta76 oc

Aluminium raam TA76 OC

Raam met verborgen vleugel
aluminium ramen voordelen

De voordelen van aluminium ramen

Het feit dat aluminium ramen en aluminium glasdeuren op dit moment zo populair zijn is geen toeval. Ze zien er namelijk fijn en elegant uit, maar bieden ook een zeer grote weerstand. Aluminium ramen gaan decennia lang mee. Zij hebben ook uitstekende isolerende eigenschappen.

De strakke minimalistische lijnen van aluminium ramen hebben het voordeel dat er meer ruimte is voor de beglazing. Er komt zo meer natuurlijk licht binnen. Aluminium ramen passen bij elke bouwstijl en maken een huis beter bestand tegen weersomstandigheden. Aluminium is een materiaal dat zich voor elk project leent en kan volledig worden gepersonaliseerd.

Hoe kiest u uw aluminium raamkozijnen?

Heeft u technische vragen over het installeren van aluminium ramen in uw huis? Wenst u advies om de juiste keuze te maken tussen aluminium en pvc ramen ? Maak dan een afspraak met onze experts! Tryba winkels laten u levensechte situaties zien. Loop het dichtstbijzijnde Tryba expertisecentrum binnen en beleef een gepersonaliseerde koopervaring! De juiste keuze van een raam betekent ook de juiste keuze van glas. Want de beglazing is een belangrijke factor in de toekomstige isolerende prestaties van uw ramen. Exclusief bij Tryba: wij bieden systematisch standaard dridubbel glas ramen aan. Een niet te missen meerwaarde?

Ongeacht uw vragen staat Tryba voor u klaar deze te beantwoorden en u gerust te stellen door het product rechtstreeks in de winkel te bekijken en aan te raken, zodat u ze zelf kunt testen! Zo kunt u bijvoorbeeld onze geluidsisolatiepaal en de thermische prestaties van onze beglazing testen. Wij helpen u een keuze te maken uit ons uitgebreid assortiment. Ook zullen wij u begeleiden bij het kiezen van deuren en ramen en helpen wij u om uw project te plannen dankzij onze 3D software.

Hoe behoudt u de kwaliteit van uw aluminium ramen?

Aluminium is een materiaal dat zeer gemakkelijk te onderhouden is. Het behoeft geen regelmatig onderhoud en hoeft slechts twee of drie keer per jaar te worden schoongemaakt.

Waarmee rekening moet worden gehouden:

  • Een aluminium ramen oxideert niet en kan eenvoudig worden gereinigd
  • Aluminium kan worden gereinigd met een spons en een niet-schurend schoonmaakmiddel zoals afwasmiddel

Bent u van plan uw ramen en deuren te laten vervangen? Neem vandaag nog contact op met ons!

aluminium ramen behoudt kwaliteit

Waarom kiezen voor aluminium ramen van Tryba?

Als u het ontwerpen en plaatsen van uw aluminium ramen aan Tryba toevertrouwt, kiest u voor moderniteit en oneindige kleurencombinaties voor de binnen- en buitenkant van uw ramen! Bovendien bent u met Tryba zeker van een aluminium ramen op maat.

Tryba in enkele woorden?

  • Ongeëvenaarde sterkte (stevige beugels, aluminium van topkwaliteit, verlijming met dubbele krimping)
  • Optimale veiligheid
  • Niet te vergelijken gemak (hefboomsysteem voor het openen van de openende vleugel)

Vergeet niet dat Tryba een unieke lak van klasse 2 heeft, zodat we u extra garanties kunnen bieden en dezelfde kleur voor al uw producten kunnen garanderen. Tot slot biedt Tryba een breed assortiment ramen accessoires.

aluminium ramen kost

Wat kost een aluminium ramen?

De prijs van een aluminium ramen hangt af van vele parameters, zoals het materiaal van het project, het aantal onderdelen of de plaats van productie van het product. Het prijsbereik is zo groot dat u echt eerst moet informeren bij verschillende bedrijven om hun diensten goed te vergelijken.

Om te vermijden dat u moet kiezen tussen kwaliteit en prijs, biedt Tryba u een financieringsoplossing aan waarmee u uw aluminium ramen kunt kopen.

Onze bronnen van inspiratie voor uw aluminium ramen

U kunt ideeën opdoen voor uw eigen droomhuis door te kijken naar voorbeelden van Tryba aluminium ramen!