Waarom aluminium ramen onderhouden? 

De verzorging van aluminium frames is kinderspel! Door te kiezen voor dit soort ramen kiest u voor een aantal voordelen, en een eenvoudige reiniging is echt welkom. Het onderhoudsgemak van aluminium heeft te maken met de intrinsieke eigenschappen van dit materiaal. Aluminium ramen en deuren zijn gemaakt voor een lange levenscyclus, maar ze moeten evengoed worden onderhouden.

Als marktleider in ramen en deuren op maat is Tryba verplicht om voorop te lopen in innovatie en dus gebruik te maken van aluminium. Dit geldt ook voor TA76 OC aluminium ramen die ongeëvenaarde isolatieprestaties hebben naast een buitengewone robuustheid. Dankzij onze afgewogen adviezen en onze expertise bent u er zeker van dat u een verstandige en weloverwogen aankoop doet.

onderhoudsgemak aluminium ramen

Het onderhoudsgemak van aluminium ramen

Aluminium is van nature corrosievast. In tegenstelling tot andere materialen zoals hout of ijzer roest het niet of gaat niet achteruit na verloop van tijd. Het vereist dus geen behandeling tegen corrosie. Dit materiaal hoeft niet regelmatig geschilderd te worden. 

Onze aluminium ramen worden tijdens de productie bedekt met een weerbestendige coating, die de levensduur verlengt en de behoefte aan regelmatig herbehandelen of schilderen aanzienlijk vermindert.

Hoe onderhoud ik aluminium kozijnen?

Aluminium is een robuust en duurzaam materiaal. Het is zeer goed bestand tegen schokken, stoten en vervorming, wat de kans op schade en dus op reparaties en ramen vervangen vermindert. Dankzij de lange levensduur is er minder behoefte aan onderhoud en vervanging. Aluminium is ontworpen om klimaatomstandigheden te weerstaan, zoals UV-stralen, regen, sneeuw en temperatuurschommelingen. Het materiaal behoudt zijn aspect en prestaties zelfs bij zware klimaatomstandigheden.

Het volstaat daarom om de ramen regelmatig schoon te maken met zeepwater en een zachte spons of doek, wat vuil, stof en vlekken meestal verwijdert. Wij wijzen u erop dat het belangrijk is om agressieve chemicaliën of schurende materialen te vermijden die het aluminium zouden kunnen beschadigen. In uw garantieboekje vindt u alle informatie die nodig is voor goed onderhoud van uw ramen en om te leren hoe u de ramen op de juiste manier gebruikt met het oog op hun lange levensduur.

Alle kwaliteiten van aluminium voor ramen

Aluminium is niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar is bovendien voordelig ten opzichte van isolatie en veiligheid. Bij Tryba is isolatie zeer belangrijk en is driedubbele beglazing de norm. De koudebrugonderbrekers in onze aluminium ramen zorgen voor betere prestaties op het gebied van thermische isolatie. Deze helpen warmteverlies tegen te gaan en handhaven een comfortabele temperatuur in uw huis. Zij zorgen bovendien voor een betere geluidsisolatie en verminderen geluidshinder van buiten. 

kwaliteiten aluminium ramen

Wat zijn de voordelen van aluminium ramen?

Aluminium is een licht en tegelijkertijd zeer resistent materiaal. Het is bestand tegen zware belasting, wat het tot een duurzame keuze maakt. Voor uw maximale gemoedsrust en mocht er echt een probleem zijn, beschermt onze 30 jaar garantie u tegen onaangename verrassingen! Kan worden overgedragen in geval van doorverkoop van uw woning, wat uniek is op de markt en wat ons van anderen onderscheidt.

Indien u kiest voor aluminium kiest u voor een goede isolatie, wat ecologisch verantwoord is en uw energierekening zal verlagen. Dit materiaal is 100% recyclebaar en draagt bij tot de bescherming van het milieu en helpt afval te verminderen.

expertise speciale eigenschappen tryba aluminium ramen

Tryba: unieke ondersteuning voor hoogwaardige aluminium ramen

Door de vertrouwensrelatie tussen uzelf en ons ontwikkelt kunnen we samen het product ontwerpen dat het best past bij uw behoeften. Na ons bezoek bij u thuis maken we uw bestelling op maat aan waarbij we rekening houden met alle specifieke kenmerken van uw woning. Onze just-in-time productielijn in de Elzas is zeer geavanceerd en u kunt heel eenvoudig een bezoek aanvragen bij uw verkoper! U kunt dan zelf constateren hoe onze ramen en deuren originele creaties van hoge kwaliteit zijn dankzij ons vakmanschap en het gebruik van regionale materialen.

Specifieke kenmerken van Tryba aluminium ramen

Onze aluminium ramen hebben bovendien veel speciale kenmerken. Bij Tryba wordt aluminium bijvoorbeeld systematisch behandeld volgens de "Qualimarine" en "Qualicoat" standaarden. Dit is exclusief op onze markt en leidt tot de hoogste prestaties en duurzaamheid voor onze producten. Deze twee standaarden certificeren de weerstand van onze aluminium ramen tegen klimaatomstandigheden en corrosie vooral in kustgebieden. Vanwege al deze redenen is Tryba, de ideale keuze voor de productie en installatie van uw nieuwe ramen.