Tryba: een historiek van passie en expertise

Johannes TRYBA richtte het bedrijf op dat zijn naam meer dan 35 jaar geleden draagt ​​en dat hij vandaag de dag nog steeds leidt. Als timmerman van opleiding, gepassioneerd door innovatie, heeft hij constant gewerkt aan het ontwerp van schrijnwerk (deuren, ramen, rolluiken, enz.) met een hoge toegevoegde waarde. Het historiek van Tryba, dat begon in Baden-Baden (Duitsland), nam in de jaren 80 een vlucht met de installatie in de Elzas, in Gundershoffen. Het komt uit de historische plaats van het hoofdkantoor en de Tryba-fabriek.

Kwaliteit voor het leven

Kiezen voor Tryba, dat is vertrouwen op de ervaring en expertise van een ontwerper, fabrikant en installateur in één. In onze 22 Europese fabrieken controleren we het volledige productieproces: van concept, over fabricage tot afvalrecyclage. Tryba behoort tot de Atrya holding die meer dan 15 sterke merken vertegenwoordigt. En nu is de tijd rijp om ook Belgische bouwers en verbouwers te laten genieten van de kwaliteit van Tryba.

Onze klanten totale gemoedsrust bieden, dat is ons doel. Ze kunnen rekenen op één enkel aanspreekpunt vanaf de bestelling tot lang na de installatie. Bovendien gaan onze oerdegelijke oplossingen een heel leven mee en zelfs langer.

a-propos-tryba-garantie

30 jaar garantie, da's pas zekerheid!

We zien er nauw op toe dat al onze producten voldoen aan de strengste Europese normen. We onderwerpen ze aan de meest extreme testen en controleren de weerstand tegen UV, hitte en breuken, maar ook de invloed van lucht, water en wind. Alleen ramen en deuren die voor alle testen slagen, zijn klaar om bij de klant geïnstalleerd te worden.

Dankzij deze doorgedreven aanpak kunnen we 30 jaar garantie bieden op onze producten. Dat is dubbel zoveel als onze concurrenten. 

 

Excellentie op alle niveaus

Bij Tryba staat klanttevredenheid centraal. We hebben een pact van uitmuntendheid gecreëerd, waarbij al onze medewerkers betrokken zijn, om alle klanten een onberispelijke servicekwaliteit te garanderen gedurende het hele project.

Wilt u de 10 goede redenen ontdekken om Tryba te vertrouwen voor uw deuren en ramen? Ontdek in detail ons Pact van uitmuntendheid.

a-propos-tryba-excellence
Tevreden klanten vertellen

Tryba heeft onze deur en alle ramen van ons huis vervangen. Enorm tevreden van de communicatie, de enorm scherpe prijs, de kwaliteit en de no nonsense aanpak. we kunnen dit aan iedereen aanraden!

Thibault V.
performantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-ster