De veelzijdigheid van PVC voor jouw deur

TRYBA biedt je een buitengewoon gamma PVC voordeuren aan. Onze Expert Centers zijn uitgerust met TV-schermen waarop deuren worden getoond zodat je gegarandeerd de ideale deur vindt uit meer dan 200 modellen. Laat je verleiden door onze vele opties en geef je deur een unieke touch. Of je nu kiest voor een vol paneel of beglazing, de prestaties blijven hetzelfde.  

deuren pvc h84

H84 deuren

Stevig en elegant: ontdek onze PVC deuren H84

Top 5 voordeuren

 

PVC biedt veel technische voordelen maar wist je dat dit materiaal ook verkrijgbaar is in diverse kleuren, designs en formaten? Jij beslist hoe je deur in PVC er zal uitzien! Bij Tryba zijn er meer dan 200 modellen beschikbaar. Aan jou de keuze!

voordeuren-deuren-catana
TOP 1
Catana
voordeuren-deuren-celaya-4
TOP 2
Celaya 4
voordeuren-deuren-celaya-8
TOP 3
Celaya 8
voordeuren-deuren-messina
TOP 4
Messina
voordeuren-deuren-born
TOP 5
Born

De voordelen van PVC voor jouw deur

PVC deuren zijn een uitstekende keuze voor jouw woning. Ze hebben niet enkel een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding, ze bieden ook nog eens veel voordelen waardoor ze een zeer goede investering blijken.

De voordelen van PVC deuren:

Pvc deuren scoren zeer goed in termen van isolatie. Ze isoleren zelfs beter dan aluminium deuren. Het isolerend vermogen is dus het grootste voordeel van pvc deuren.

De pvc deuren van Tryba zijn uitgerust met een 3-puntsslot met massieve haken voor maximale veiligheid.

Naast de isolerende kwaliteiten van pvc is dit materiaal bijzonder onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vuil, regen en wind.

De pvc deuren van Tryba zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Bovendien kan je kiezen uit een brede waaier aan accessoires en afwerkingsmogelijkheden om jouw deur uniek te maken!

 

ACCESSOIRES VOOR JE DEUR

Je hebt maar één voordeur en dus moet deze uniek zijn! Daarom biedt Tryba je een ruim gamma aan accessoires om jouw deur in pvc te personaliseren.

accessories-klopper-deuren

Klopper

accessories-deurklink-deuren

Deurklink

accessories-deurgreep-deuren

Deurgreep

accessories-sleutelgat-deuren

Sleutelgat

Onze realisaties in PVC

Doe ideeën op voor jouw droomhuis

Bekijk onze realisaties in PVC en doe inspiratie op!

Hoe de juiste voordeur kiezen?

Je droomt van een stevige voordeur in PVC? Aarzel dan niet om online een offerte aan te vragen of een bezoek te brengen aan een van onze Centers voor een gesprek met onze experts!