De prestaties van aluminium buitendeur

Het valt niet te ontkennen dat de voordeur van je huis de stijl van je huis of appartement vertegenwoordigt. Het is van essentieel belang dat ze harmonieus aansluit bij de architectuur van je woning en tegelijk maximale bescherming biedt tegen indringers. Tryba kan je helpen om de juiste aluminium buitendeur uit de nieuwste trends te kiezen. Onze aluminium voordeuren zijn uiterst efficiënt en we bieden u een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen. Wat uw smaak ook is - van tijdloos klassiek tot het meest avant-gardistische modern - u vindt zeker de Tryba aluminium voordeur op maat van uw woning!

Top 5 voordeuren

Comfort, isolatie, veiligheid en stevigheid: dat hebben alle deuren van Tryba gemeen. De look bepaal je zelf! Omdat je voordeur de eerste indruk geeft van je woning, is het belangrijk dat ze helemaal naar jouw wens is! Er zijn meer dan 200 modellen beschikbaar. Alles kan!

aluminium-voordeuren-catana
TOP 1
Catana
aluminium-voordeuren-celaya-4
TOP 2
Celaya 4
aluminium-voordeuren-celaya-8
TOP 3
Celaya 8
aluminium-voordeuren-messina
TOP 4
Messina
aluminium-voordeuren-born
TOP 5
Born

De voordelen van aluminium deuren

Aluminium voordeuren hebben een stijlvol design en zijn zowel licht als stevig. Ze zijn dus ideaal voor zij die op zoek.

De voordelen van aluminium voor jouw deur:

Een TRYBA aluminiumdeur is uitgerust met een 3-puntsdichting met massieve haken voor maximale veiligheid. Bij het cilinderslot horen 6 sleutels en een eigenaarscertificaat.

Zowel in de vleugel als kader is een thermische onderbreking ingewerkt van 74 mm. De drempel met thermische onderbreking is aangepast aan mensen met een beperkte mobiliteit.

Open je voordeur met je vingerafdruk als sleutel. Deze optie is beschikbaar voor alle TRYBA voordeuren in aluminium.

voordelen-aluminium-deuren

Wat is de ideale kleur voor je aluminium buitendeur?

De gevel speelt een cruciale rol bij de keuze van je aluminium buitendeur, dus het is essentieel om een kleur te kiezen die past bij de kleur en stijl van je huis. De populairste kleuren zijn zwart, grijs, blauw, hout, rood en geel. Het lijdt geen twijfel dat een felle kleur onmiddellijk het enthousiasme van je gasten opwekt, vooral tijdens de koude, grijze seizoenen.

Natuurlijk zijn zwart en grijs traditionelere kleuren die bij alle soorten huizen passen, van recente moderne constructies tot authentieke stadswoningen.

Accessoires voor je aluminium voordeur

Tryba laat je kiezen uit diverse accessoires om je voordeur uit te rusten zoals jij het wenst. Vind bijvoorbeeld in ons ruime gamma accessoires de greep en het sleutelgat die het beste passen bij de door jou gekozen voordeur!

accessories-klopper-deuren

Klopper

accessories-deurklink-deuren

Deurklink

accessories-deurgreep-deuren

Deurgreep

accessories-sleutelgat-deuren

Sleutelgat

Hoe de juiste aluminium buitendeur kiezen?

Ben je op zoek naar de perfecte voordeur voor je huis? Heb je gekozen voor een aluminium deur? Breng gerust een bezoek aan een van onze centra of vraag een offerte aan, we helpen je graag verder!

De garantie op je aluminium voordeuren: 30 jaar

Geniet 30 jaar* (*controleer uw garantiegegevens in het garantieboekje) van uw aluminium voordeuren zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Tryba biedt al meer dan 40 jaar een unieke garantie op uw voordeuren.

Driedubbele beglazing standaard

We hebben ons ook onderscheiden van onze concurrenten door standaard driedubbele beglazing aan te bieden. Ons doel is je een voordeur van hoge kwaliteit te bieden met de beste prijs-kwaliteitverhouding!

 

Hoeveel kost een Tryba aluminium buitendeur?

Er is een klein prijsverschil tussen een pvc en een aluminium voordeur. Natuurlijk hangt de uiteindelijke prijs ook af van het type deur, de accessoires en de afwerkingen waarvoor je kiest. Je kunt altijd naar een Tryba-expertcentrum bij jou in de buurt gaan voor een nauwkeurige prijsopgave voor een aluminium voordeur.

Nu weet je waar je op moet letten bij het kiezen van de perfecte voordeur voor jouw huis! Wil je meer informatie over onze selectie deuren? Aarzel niet en vraag onze experts om een gratis online offerte.

Onze aluminium deurprojecten