Als u een nieuw huis bouwt, moet u een beslissing maken over uw ramen en deuren: aan welk soort voordeur denkt u? In welke stijl? Van welk materiaal? Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor voordeuren. Maar wat is de populairste voordeur in België? Kijkt u eens naar de meest trendy stijlen en specificiteiten van Tryba!

Voordeur: welk materiaal kiest u?

Als u al een vrij duidelijk idee hebt over de stijl van de voordeur voor uw huis is het verstandig om voordat u een model kiest eerst een beslissing te maken over het materiaal van de deur.

Er zijn diverse, gevarieerde materialen beschikbaar: hout, staal, glas, metaal, aluminium enz. Bij Tryba vindt u tevens pvc en aluminium voordeuren.

  • Kijkt u eens naar de H84 voordeur van Tryba! Isolerend, licht en veilig, ideaal voor uw verbouwingsproject. Een voorbeeld van een H84 voordeur van pvc
  • Andere mogelijkheden bij Tryba: aluminium! Met aluminium kunnen er zeer fijne profielen worden gefabriceerd in vele verschillende kleuren zowel voor ramen als deuren. De top 5 van aluminium Tryba voordeuren

 

Welke stijlen voordeuren zijn er zoal?

De massieve voordeur

Massieve deuren gemaakt van een enkel uniek materiaal zijn ideaal als u op zoek bent naar discretie en stevigheid. Een massieve voordeur zonder bekleding of beglazing biedt u alle veiligheid die u nodig hebt en is bovendien verkrijgbaar in pvc en aluminium.

 

De glazen voordeur

Bij Tryba fabriceren wij niet alleen massieve deuren maar ook glazen voordeuren van pvc en aluminium. De glazen voordeur van Tryba staat bekend om zijn isolerende prestaties, zowel thermisch als akoestisch, en heeft het grote voordeel van een grote lichtinval in de gang.

 

Voor welke kleur voordeur gaat u?

Als u om advies vraagt aan onze expertisecentra zult u alle uitvoeringsmogelijkheden van Tryba ontdekken: van zwart tot grijs en imitatiehout, alle tinten zijn verkrijgbaar! U kunt kiezen uit een bijna oneindig aanbod van tinten en een unieke voordeur samenstellen die perfect past bij uw huis. 

 

Waar vindt u een mooie voordeur?

Bij Tryba heeft u volop keuze uit materialen, kleuren en afmetingen. Vanaf het begin bieden wij alleen op maat gemaakte producten van hoge kwaliteit aan. Er zijn drie redenen om voor een Tryba voordeur te kiezen.

 

Tryba kiezen vanwege de 30-jarige garantie

Als u kiest voor deuren van TRYBA, bent u zeker dat u voor kwaliteit kiest! Wij bieden een garantie die uniek is op de Belgische ramen- en deurenmarkt.

 

Tryba kiezen vanwege het persoonlijke financieringsplan

Bij Tryba heeft u de mogelijkheid om het renovatieproject van uw voordeur op maat te financieren. Kiezen voor een Tryba financiering is: 

  • Een beheerste begroting dankzij een evenwichtige betaling in termijnen
  • Geadviseerd worden door één enkele vertrouwenspersoon voor uw persoonlijke financieringsplan
  • Een voordelige rente dankzij onze bankpartner, die u de meest gunstige lening voorstelt die bij uw project past

 

Tryba kiezen vanwege de unieke showroom-ervaring

Ongeacht uw project zal Tryba u begeleiden bij uw aankoopproces. Bezoek de dichtstbijzijnde Tryba showroom en test onze producten live in onze winkel! 

In de Tryba winkel kunt u bijvoorbeeld onze geluidsisolatiepaal en de thermische prestaties van onze beglazing testen.  Wij helpen u een keuze te maken uit meer dan 200 deurmodellen met onze 3D software! 

 

Wat kost een nieuwe voordeur?

De prijs van uw Tryba voordeur is afhankelijk van het type deur, de accessoires en afwerking die u kiest. Voor een exacte prijsberekening kunt u altijd terecht bij een Tryba expertisecentrum bij u in de buurt.  

U weet nu waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste deur. Heeft u nog vragen of wenst u verdere informatie over ons assortiment deuren? Aarzel niet om een afspraak maken in een van onze centra om met een expert te spreken of vraag om een online offerte. 

Nieuws
Tips