Vindt u dat uw hal te donker is en wenst u meer natuurlijk licht? Waarom zou u niet kiezen voor een glazen voordeur van Tryba? Onze glazen voordeuren op maat zijn zowel verfijnd als degelijk en geven de meeste aandacht aan de beglazing. Lees meer over de glasdeuren van Tryba!

De voordelen van glasdeuren

Meer licht! Ideaal om uw hal lichter te maken maar met behoud van uw privacy dankzij de gezandstraalde beglazing. Dit is lang niet alles want met een glazen voordeur kunt u zich tegenwoordig veilig voelen.

Meer transparantie! Gezandstraald om uw privacy te beschermen en inbraakwerend voor de veiligheid. Een glazen voordeur verlicht uw hal en geeft een strak aanzicht aan uw gevel.  

Feiten:

Alle Tryba ramen en deuren zijn voorzien van voorgevormde duurzame rubberen afdichtingen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over warmteverlies. Traagschuim afdichtingen hebben het voordeel dat ze lucht- en waterdicht zijn. Bij Tryba worden de verbindingen bovendien rechtstreeks in de hoeken van de PVC-ramen en deuren gelast en gemonteerd in aluminium uitvoeringen.

 

Glasdeurisolatie: waar hebben we het eigenlijk over?

Bij Tryba kunt u kiezen tussen pvc en aluminium voordeuren. Deze materialen hebben een goede warmte-isolatie (isolatiewaarde, dikte en materiaalkwaliteit). 

Het installeren van deuren moet daarom worden toevertrouwd aan ervaren vakmensen om onaangename verrassingen te voorkomen. Om een voorbeeld te geven hoe meer kieren of barsten er zijn, des te groter het warmteverlies, en des te slechter de warmte-isolatie.

 

Welke soorten beglazing voor voordeuren zijn er zoal?

U kunt voortaan kiezen uit een dubbele of drievoudige beglazing. Enkele beglazing moet worden vermeden, maar komt nog vaak voor in oudere huizen. Het is daarom essentieel enkelglas te vervangen voor een betere warmte-isolatie en dus energie-efficiëntie van uw woning

Wanneer u een huis renoveert en de ramen en deuren met enkele beglazing voorziet van dubbelglas, vermijdt u al tot 50% van het warmteverlies

Een tip van Tryba:  Kies voor driedubbel glas dat uitstekende isolerende prestaties heeft. Dit is trouwens standaard bij Tryba! 

Feiten:

Een paneeldeur levert betere thermische prestaties.

Nieuws
Tips