Wij willen onze dienst Export versterken met een nieuwe medewerker!

Een karaktervolle man of vrouw met technische aanleg. U bent verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van bestellingen met betrekking tot onze ramen, deuren en rolluiken via onze specifieke software.
U bent de contactpersoon voor onze showrooms in België (Vlaanderen en Wallonië), waarbij u constructief antwoorden en oplossingen bedenkt voor een goed verloop van de projecten.
Het Nederlands is uw moedertaal. In overleg met de Export Manager bent u verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van offertes, levertermijnen en klantenservice. Eén à twee verplaatsingen per jaar met de Export Manager worden voorzien.

De plaats van tewerkstelling is op het hoofdzetel van de groep (Gundershoffen), op 35 minuten van Straatsburg, Frankrijk.
De verloning bestaat uit een vast gedeelte, vermeerderd met premies naargelang capaciteiten en inzet en een tankkaart. Er is een kantine met de mogelijkheid tot een warm middagmaal aanwezig op de hoofdzetel.

Indien u denkt geschikt te zijn voor deze job, gelieve ons uw gedetailleerd CV en referenties toe te sturen via mail: osimon@atrya.fr.

job_tryba_nl
Nieuws