Woon je in Dentergem en wil je je ramen renoveren? Ontdek ons nieuwste assortiment pvc ramen die je huis een nieuwe look zullen geven en al je buren jaloers zullen maken.

De renovatie van de oude schrijnwerkerij vond plaats in Wakken, aan de rand van Dentergem. De eigenaar van het huis wilde de buitenkant verfraaien door er een moderne toets aan te geven. Tegelijkertijd wilde hij van de gelegenheid gebruik maken om de isolatie van zijn huis te verbeteren en dus ook het thermische comfort binnenin.

Om aan deze behoeften te voldoen, plaatste ons lokale expertisecentrum in Dentergem moderne pvc ramen en een nieuwe pvc-deur voor een consistente look. Een winnende weddenschap!

project pvc ramen deuren dentergem expert center kortrijk 2

Raad, 100% op jouw maat

Weet je niet welk materiaal je moet kiezen? Welk model het meest geschikt is? Of twijfel je over het type beglazing of de afwerking? Geen nood, op elke vraag bieden wij je vrijblijvend en gratis een deskundig antwoord. Inclusief handige tips en tricks!

Vergelijken is belangrijk

Langsgeweest bij een andere fabrikant en op zoek naar de allerbeste deal? Gelijk heb je! Om ervoor te zorgen dat je geen appelen met peren vergelijkt, helpt Tryba je om een objectieve vergelijkende test uit te voeren.

expert-center-kortrijk-1
expert-center-kortrijk-2
Tryba Kortrijk - Ramen en deuren
Bekaertstraat 2C
8550 Zwevegem
maandag:
9:00-16:30
dinsdag:
9:00-16:30
woensdag:
9:00-16:30
donderdag:
9:00-16:30
vrijdag:
9:00-16:30
zaterdag:
8:30-12:00
zondag:
02 899 32 26
Meer info & openingsuren
Projecten