Wens je de ramen en deuren van je woning te vervangen? En denk je daarbij aan nieuwe performante ramen? Waarom dan niet kiezen voor ramen in aluminium? Ontdek in dit artikel waarom het een goed idee is je woning hiermee uit te rusten!

Isolerende en performante ramen

Aluminium ramen hadden lange tijd een slechte reputatie op het vlak van thermische isolatie. Dat is nu verleden tijd. De nieuwste ramen in aluminium isoleren uitstekend. Deze ramen zijn er de afgelopen jaren sterk op vooruitgegaan waardoor ze steeds beter isoleren. Aluminium ramen, zoals ons model TA85 AD, zijn immers uitgerust met een innovatieve thermische onderbreking die een uitstekend antwoord biedt op warmteverlies.

De schoonheid en elegantie van aluminium

Qua design scoren ramen in aluminium zonder twijfel veel beter dan andere materialen. Aluminium is en blijft het favoriete materiaal van zij die de nadruk willen leggen op de schoonheid van hun project. Bovendien zijn aluminium ramen verkrijgbaar in een bijzonder uitgebreid kleurenpalet. Of je nu gaat voor een hedendaags of tijdloos design, je vindt zeker wat je zoekt. Aarzel niet om direct contact op te nemen met een Tryba expert voor meer informatie over de prijs van een aluminium ramen op maat.

Dankzij hun lichte, verfijnde profielen geven aluminium ramen op maat je woning een industriële en strakke look. Het stijlvolle design van aluminium ramen verklaart dan ook waarom ze zo vaak gebruikt worden voor hedendaagse woningen en door architecten. De profielen zijn zeer smal waardoor er meer ruimte is voor glas en de ramen ook meer natuurlijk licht binnenlaten. Want er kan nooit genoeg zonlicht in je woning zijn!

Ramen in aluminium zijn onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen hebben ook het voordeel dat ze heel onderhoudsvriendelijk zijn. Aluminium is bijvoorbeeld niet elektrostatisch waardoor het geen stof aantrekt. Hierdoor volstaat het de profielen van je aluminium ramen of aluminium deuren één of twee keer per jaar te reinigen. Je hebt enkel wat water, een zacht schoonmaakmiddel en een doek nodig. Je aluminium ramen zien er in een mum van tijd weer als nieuw uit!

Wens je meer informatie over onze aluminium ramen? Aarzel dan niet een bezoek te brengen aan een van onze centers voor een gesprek met onze experts of vraag online een offerte aan

Nieuws
Tips