Aluminium schuiframen die het allemaal hebben

Tryba's kenmerkende schuiframen zijn het resultaat van technische expertise die in de loop der tijd is aangescherpt. Elk stuk is ontworpen met de precisie van een goudsmid, zoals blijkt uit de vloeiendheid van het schuiven en de finesse van de profielen.

Met slanke profielen voor maximale lichtinval , en gemakkelijk openen - zelfs voor zeer grote formaten - maken de Tryba aluminium schuiframen het verschil. Dankzij onze constante zoektocht naar slanke profielen kunnen we u een vleugeloversteek van slechts 52 mm aanbieden.

Dankzij de volledige beheersing van het productieproces kan Tryba producten garanderen van onberispelijke kwaliteit die voldoen aan de strengste eisen op het vlak van prestaties en duurzaamheid.

 

aluminium-schuifraam-verkrijgbaar-cal85ad
Product specificaties
Uw
tot 1,0 W/m²K
G-waarde
0,45
Rw
tot 43 dB
Weerstand
Lucht
performantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-ster
Water
performantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-lege-ster
Wind
performantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-volle-sterperformantie-lege-ster

De voordelen van het aluminium schuifraam CAL85 AD

Bij Tryba maakt het gebruik van aluminium voor schuiframen deel uit van een duurzame en milieuvriendelijke aanpak. De beheersing van de poedercoatingtechniek die op aluminium wordt toegepast, garandeert een onberispelijke afwerking en een duurzaam kleurenpalet dat na verloop van tijd niet vervaagt.

Bovendien worden de intrinsieke eigenschappen van aluminium op het vlak van akoestische en thermische isolatie geoptimaliseerd door de technologische innovaties van Tryba.

Dit materiaal onderscheidt zich door zijn elegantie en finesse, waardoor strakke, eigentijdse lijnen ontstaan die de architectuur van woonruimtes verfraaien. De uitzonderlijke sterkte geeft het een opmerkelijke levensduur, waardoor het een duurzame investering is. Bovendien zijn onze schuiframen, net als al onze producten, gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

  • Isolatie met thermische onderbreking in het kader en de vleugel
  • Buitenglas van 6 mm voor de beste akoestische prestaties
  • Minder geluidsoverlast dankzij hoogwaardige afdichtingen die trillingen absorberen en het interieur stil houden
  • Uitzonderlijke weerstand tegen lucht, water en wind
  • Legering met dubbele naden en verlijmd in de hoeken voor een perfecte afdichting en stabiliteit van de profielen
  • Veiligheid verzekerd dankzij de stevige hijshaken
  • Meerpuntsvergrendelingssystemen voor meer bescherming en veiligheid
  • Extra verfijnd profiel van 52 mm
  • Kleurvaste poedercoating dankzij de exclusieve Tryba-innovatie, voor een perfecte harmonie tussen jouw voordeur, garagepoort en ramen
aluminium-schuiframen-CAL85AD-voordelen

Onze accessoires voor jouw aluminium schuiframen

Omdat we beseffen dat elk project uniek is, bieden we oplossingen op maat voor onze schuifpuien. Profiteer van ons luisterend oor en ons deskundig advies om oplossingen te ontwerpen die perfect passen bij de architectuur van uw woning. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, materiaalkeuze, kleuren of afwerkingen, Tryba past zijn creaties aan om tegemoet te komen aan ieders esthetische en functionele wensen.

Maak van je schuifraam een unieke eyecatcher door te kiezen uit een van de vele accessoires en kleuren.

Ontdek onze aluminium schuiframen realisaties

Download onze inspiratiegids met onze realisaties.

Hoe het juiste schuifraam in aluminium kiezen?

Heb je besloten om een of meer aluminium schuifdeuren of schuiframen in je huis te installeren? Misschien weet je niet zeker of je voor aluminium of pvc schuiframen moet kiezen? Aarzel dan niet om een van onze centra te bezoeken, waar onze experts je graag helpen en je de voordelen van onze schuiframen uitleggen. Je kunt ook online een offerte aanvragen voor meer informatie.

 

Volledige service: van fabricage tot installatie en dienst na verkoop

De ondersteuning van Tryba houdt niet op bij het verlaten van de werkplaats. We bieden een complete service, inclusief installatie door gekwalificeerde technici en responsieve, efficiënte after-sales ondersteuning. Deze allesomvattende service betekent een totale gemoedsrust voor klanten, die kunnen vertrouwen op de expertise van één enkel aanspreekpunt om hun project te beheren, van de initiatie tot de uiteindelijke voltooiing, en zelfs daarna.

 

Waarom Tryba kiezen voor uw aluminium schuiframen?

Met meer dan vier decennia ervaring is Tryba de onbetwiste leider in het ontwerpen van schuifpuien. Het bedrijf vertrouwt op traditionele knowhow gecombineerd met spitstechnologie om producten van onberispelijke kwaliteit aan te bieden. Elke schuiframen is het resultaat van nauwgezette aandacht voor detail, wat garant staat voor onfeilbare prestaties en betrouwbaarheid. De technische expertise van Tryba vertaalt zich in een voorbeeldige afwerking en een nauwkeurige aanpassing aan de hedendaagse vereisten op het vlak van energie-efficiëntie en gebruikscomfort.