Handgrepen, spanjoletten en scharnieren in verschillende stijlen

Heeft u onlangs uw oude ramen gerenoveerd of nieuwe ramen geïnstalleerd? Tryba biedt u een assortiment accessoires aan om u van uw originele kant te laten zien! Handgrepen, kleuren, zonnebescherming met een uitgebreide keuze. Kijk naar alle mogelijkheden!

Handgrepen voor alle smaken

Modern, traditioneel, van messing of roestvrij staal, gelakt of natuurlijk, alle door Tryba aangeboden handgrepen zijn verschillend en gevarieerd.

Klassieke spanjoletten

Met knop of klink (aanbevolen voor grote ramen en draaikip vleugels), de Tryba spanjoletten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

breed scala kleuren ramen

Een breed scala aan kleuren voor uw ramen

Dankzij de door Tryba ontworpen ramen kunt u uw gevels en muren eenvoudig bekleden en ze een eigen karakter geven door te spelen met kleurcontrasten. Als uw huis bijvoorbeeld in een lichte kleur is geschilderd, zullen donkere ramen veel meer opvallen en voor een mooi contrast zorgen. Ook passen lichtgekleurde ramen goed bij donkere gevels.

Rolluiken om prestaties te combineren met esthetiek

Deze bestaan uit onderling verbonden lamellen die samen het rolgordijn vormen. Rolluiken zijn eenvoudig op te rollen. Bij het neerlaten glijden de lamellen over de rails en bij het oprollen verdwijnen ze in een kast. Voor de bediening kunt u kiezen uit een handmatige of elektrische bediening, met schakelaar of met afstandsbediening.

De voordelen van Tryba?

  • Dankzij de as van 50 mm kunnen er grotere rolgordijnen worden gemaakt dan die op de markt verkrijgbaar zijn, en bovendien in een kleinere kast. Dit levert veel meer daglicht op!
  • De lamellen van onze rolluiken zijn ook specifiek gemaakt voor Tryba. Ze zijn geïsoleerd met schuim en worden via geleiders met borstelafdichtingen geleid om te voorkomen dat ze in de wind klapperen!
  • Voor een perfecte afdichting worden Tryba rolluikkasten rechtstreeks op het kozijn bevestigd in de fabriek. Wij garanderen u geven u tevens opties gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit!

Wat is er bijzonder aan Tryba buitenrolluiken?

Tryba buitenrolluiken worden aan de buitenkant van uw huis geïnstalleerd en hebben een discrete, elegante kast. Het rolsysteem wordt op compacte en harmonieuze manier opgenomen in uw gevel. U kunt bovendien kiezen uit verschillende uitvoeringen.

De pluspunten van Tryba?

  • U kunt ook kiezen voor een rolluik op zonne-energie. De geïntegreerde zonnecel die met een accu werkt regelt de motor en beschermt op milieuvriendelijke wijze tegen de zon!
  • Voor dit rolluik is de kast kleiner en steken er geen kabels uit!
wat bijzonder tryba buitenrolluiken

Zonwering door externe screens

De door Tryba aangeboden screens zijn gemonteerd op een discrete kast van geëxtrudeerd aluminium van 100 mm en bevatten een muskietengaas in gesloten stand. Hoe worden Tryba-schermen geïnstalleerd? Ze worden in een dag geïnstalleerd door onze deskundige installateurs en bieden onmiddellijk bescherming.

Wist u dit al?

Bij Tryba kunnen we probleemloos screens installeren op grote ramen, zowel voor nieuwbouw als verbouwingen. Het screen kan worden geïnstalleerd zonder het interieur of de buitenkant van het huis te beschadigen.