De doeltreffendheid van pvc ramen

Ramen in pvc, dat is isolatie, veiligheid en esthetiek in één. Doe daar onderhoudsvriendelijkheid, schokbestendigheid en duurzaamheid bij, en je weet dat je goed zit met de pvc ramen van Tryba

onbewerkt plan hand open raam pvc ramen t81

Pvc raam T81

Elegantie en topprestaties in pvc
PVC-raam-T84

Pvc raam T84

Uitzonderlijke prestaties in pvc

De voordelen van pvc ramen

Pvc ramen zijn al geruime tijd de meest verkochte ramen in België en elders in Europa. En dat is eenvoudig te verklaren. De goede prijs-kwaliteitverhouding en hun uitstekende prestaties op het vlak van isolatie en duurzaamheid maken van pvc het ideale materiaal bij bouw- of renovatieprojecten.

De voordelen van pvc ramen in enkele punten:

TRYBA heeft verschillende innovatieve technieken ontworpen en ingebouwd in het pvc-assortiment die verhinderen dat ongewenste gasten bij jou binnendringen.

Het raam is voorzien van een automatisch hefsysteem en een ingebouwde beveiliging tegen een verkeerde handeling.

Dankzij de smalle profi elen en de standaard versterkte kaders, combineren de pvc-ramen van TRYBA stevigheid met een maximale lichtinval.

Elk pvc-raam bevat een gegalvaniseerd stalen frame in zowel de vleugel als de kader.

De pvc-ramen zijn standaard uitgerust met dubbelglas TRYBA 26 of 32 mm met buitenglas van 6 tot 8 mm voor de beste akoestische prestaties.

De scharnieren worden in het stalen frame geschroefd, zowel in de vleugel als de kader. Zo vermijden we dat de ramen na een tijd zouden zakken.

In het stalen frame worden bewegende vergrendelpunten met TRYBA-veiligheidspal bevestigd inclusief paddenstoelnokken om de uitlichting van het raam te voorkomen.

Met optie TRYBASAFE® RC30.

voordelen-PVC-ramen

Het belang van beglazing voor uw pvc ramen

Bij Tryba kiest jouw beglazing aan dezelfde prijs : 

  • Dubbele beglazing
  • Driedubbele beglazing
  • Veiligheidsglas 44/2 met TPS beglazing
  • Akoestisch beglazing

Accessoires voor je pvc raam

Pvc ramen zijn in veel meer kleuren te verkrijgen dan je zou kunnen denken! Je hebt keuze zat en kunt dus je woning voorzien van ramen die in harmonie zijn met de gevel. Ook andere accessoires zoals kruishouten en klinken kunnen zorgen voor die persoonlijke touch.

Onze realisaties in pvc

Laat je inspireren door onze realisaties in pvc en doe dankzij Tryba ideeën op voor jouw droomhuis!

Hoe het juiste pvc raam kiezen?

Je droomt van nieuwe pvc ramen? Wij zijn er om jou te helpen! Aarzel niet om een bezoek te brengen aan een van onze Centers of online een offerte aan te vragen!

Promo