Wanneer men ramen en deuren moet vervangen is het soms moeilijk om een keuze te maken uit de verschillende materialen die worden aangeboden. Aluminium is dan vaak een van de meest gekozen materialen. Omdat aluminium elegant, duurzaam en krachtig is, is het een vanzelfsprekende keuze. In dit artikel kunt u de voordelen van aluminium ramen en deuren ontdekken en met name van die welke door TRYBA worden gefabriceerd.

Aluminium ramen met een voortreffelijk ontwerp

Door te kiezen voor aluminium ramen kiest u tevens voor een elegant ontwerp en voor verfijnde profielen. Met aluminium kunnen er namelijk ramen met zeer fijne staanders worden gefabriceerd. U kunt zo over verzorgde ramen beschikken die de beglazing en het helder glas benadrukken. 

Een ander voordeel van aluminium: het laat het licht beter door! Het bewijs wordt geleverd door aluminium glasdeuren zoals de CAL85 AD van Tryba die de volgende eigenschappen en voordelen heeft: 

  • Fijne profielen voor een maximale lichtinval;
  • Worden eenvoudig geopend;
  • Kruising van vleugels van 52 mm. 

En er is nog meer!  De aluminium glasdeuren van Tryba staan bekend om: 

  • Hun uitstekende technische prestaties;
  • Hun stabiliteit met betrekking tot isolatie en dichtheid;
  • Hun uitgebreid esthetisch assortiment

Aluminium leent zich namelijk bijzonder goed voor kleuren (lakken) kleuren aanbod is zeer uitgebreid.  Alles is mogelijk en met name tweekleuren uitvoeringen. 

Feiten:

Ongeacht het een bouw- of renovatieproject betreft vergeet niet dat aluminium zich eenvoudig aanpast aan uw afmetingen. Neem contact op met Tryba voor het ontwerpen en installeren van schuiframen in groot formaat of 100% op maat gemaakte aluminium ramen.

 

Aluminium, een duurzaam en krachtig materiaal  

Aluminium is een 100% recycleerbaar materiaal dat vele jaren meegaat. De prijs van een aluminium ramen is over het algemeen iets hoger dan die van bijvoorbeeld een PVC kozijn. Maar dit wordt gerechtvaardigd door een aantal voordelen:

  • Roestvrij
  • Weerbestendig
  • Stabiel en wordt niet vervormd door extreem warm of koud weer

En aluminium ramen zijn heel gemakkelijk te onderhouden: u hoeft niet te schuren of beitsen, want de aluminium ramen worden zeer eenvoudig schoongemaakt, aangezien zij geen bijzondere behandeling vereisen en niet roesten. 

 

Ontdek onze aluminium ramen en deuren!

ontdek aluminium ramen deuren tryba
Nieuws
Tips