Pvc! Een materiaal van kwaliteit dat vaak wordt gekozen voor de ramen en deuren van een huis: voor de ramen en de voordeur. En wel om de goede reden dat er vele voordelen aan zijn verbonden: resistent, een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding en goede isolatieprestaties. Er is misschien een detail dat uw keuze in de weg staat: het wit? Maar pvc kan ook gekleurd zijn! Inderdaad is aluminium niet de enige keuze als u op zoek bent naar kleur! Lees ons artikel voordat u een keuze maakt!

Pvc-ramen zijn slechts verkrijgbaar in het wit!

Meestal zijn pvc-ramen verkrijgbaar in het wit. Maar met Tryba kunt u voor de buitenkant van uw raam een kleur kiezen uit meer dan 200 kleuren! De PVC-ramen zijn vele jaren betrouwbaar en lijken op aluminium ramen, d.w.z. mat graniet.

Wist u dat...

Tryba biedt u 30 jaar* garantie op zijn producten. Wij staan al meer dan 40 jaar bekend in Europa om onze knowhow en bieden een uitzonderlijke garantie voor uw ramen op maat, voordeuren, luiken enz. 

*Voor de exacte voorwaarden het garantieboekje raadplegen

 

Aluminium ramen verzekeren u tevens van moderniteit

Aluminium ramen is een zeer goed alternatief! Als de gevel van uw huis bijvoorbeeld een lichte kleur heeft, kunt u spelen met contrastkleuren en kiezen voor frames met een donkere kleur. Dit gebruik van tegengestelde kleuren is ook mogelijk met een donkere gevel en ramen met lichte kleuren. Je kunt ook spelen met ramen accessoires.

Voor een grotere keur aan kleuren raden wij u aan om te kijken naar aluminium ramen. Er zijn vele voordelen verbonden aan de aluminium producten die door Tryba worden aangeboden: 

  • Aanpasbaar;
  • Weerbestendig;
  • De Qualicoat en Qualimarine certificatie staat garant voor weerstand en corrosiebestendigheid in kustgebieden;
  • Slanke en luchtige profielen leverbaar in vele kleuren. 

Wist u dat...

Onze aluminium voordeuren zijn echt veiliger dankzij de sluitingen met minstens 6 sluitpunten of haken (standaard zijn er 3 punten). 

 

Ideaal is: een combinatie van pvc en aluminium in uw hele huis

Als u twijfelt tussen pvc en aluminium kunt u heel eenvoudig deze twee materialen combineren. Gekleurde of witte pvc ramen laten zich heel goed combineren met aluminium deuren en andere aluminium frames.   

Kijk naar de meest recente Tryba uitvoeringen en laat u inspireren door onze inspiratiegids

 

Wat betaalt u voor pvc of aluminium ramen?

Wilt u uw oude ramen laten vervangen of nieuwe ramen installeren, kies dan voor een financieringsformule op maat dankzij de Tryba Financiering

Neem contact op met een van onze deskundigencentra om meer te weten te komen over de financieringsmogelijkheden voor uw project. Betalen in meerdere maandelijkse termijnen, voordelige interest en veiligheid: u kunt het nu meteen uitproberen! 

Nieuws
Tips