Is je voordeur aan vervanging toe of ben je aan het bouwen en op zoek naar de ideale deur? Ontdek in dit artikel waarom je voor een pvc-deur van Tryba moet kiezen! Ondanks de vele vooroordelen scoort dit materiaal beter dan hout of aluminium op allerlei vlakken. Het voldoet onder meer aan de strengste isolatie- en veiligheidsnormen.

Bestand tegen de meest ervaren inbreker

Je voordeur moet eerst en vooral voldoende inbraakveilig zijn. Het vormt vaak het zwakke punt van een woning op vlak van veiligheid, waar heel wat inbrekers maar al te graag van profiteren.  

Onze pvc-deuren worden standaard voorzien van een driepuntslot met massieve haken. Dat betekent dat ze niet op één, maar op maar liefst drie punten wordt verankerd. Bovendien wordt ze voorzien van een veiligheidscilinder en ontvang je na de plaatsing 6 veiligheidssleutels en een eigendomskaart. Als je een extra sleutel wil laten bijmaken, kan je dit enkel doen in een Tryba center. We garanderen je dus maximale veiligheid! 

Wil je je voordeur (deels) in glas? Dan moet je zeker niet vrezen dat je deur hierdoor niet meer inbraakwerend is. We plaatsen altijd standaard veiligheidsglas 44/2. Hierdoor is het onmogelijk om met bijvoorbeeld een steen of hamer je raam stuk te slagen en je woning te betreden.  

Wil je een extra veilige voordeur? Kies dan voor:   

  • Een vijfpuntslot met vier massieve haakschoten
  • Gelaagd veiligheidsglas 44/6
  • Een systeem met veiligheidsbouten
  • Veiligheidsbeslag en veiligheidsrozet

 

De beste akoestische en thermische isolatie 

Je zult het misschien moeilijk geloven, maar pvc scoort beter dan aluminium en minstens even goed als hout op vlak van isolatie. Wil je dus al het geluid en hitte (of koude) buitenhouden? Kies dan voor een pvc-voordeur! 

Dankzij de 5 kamers in de vleugel, 6 kamers in het kader, innovatieve dichtingen en thermische onderbrekingen behalen onze pvc-deuren een isolatiewaarde tot maximaal 1,1 W/m²K. Ze garanderen je dus ultiem comfort en een besparing op je energiekosten.  

Of je nu kiest voor een voordeur uit een paneel of met beglazing, de prestaties blijven hetzelfde!

 

Ultrasterk

Een derde voordeel van een Tryba-deur in pvc is stevigheid. Dankzij onze 40 jaar ervaring en expertise kunnen we je vandaag ijzersterke deuren garanderen. We hebben allerlei innovatieve technieken ontworpen en ingebouwd in onze pvc-voordeuren. Ze bestaan uit een verborgen stalen frame, waar de scharnieren zowel in de vleugel als het kader worden geschroefd. Dankzij de tochtrubber is je deur bovendien ook perfect lucht-, water- en winddicht!

 

Enorm onderhoudsvriendelijk

Ook wat betreft onderhoudsvriendelijkheid komt pvc het beste uit de test. Het vraagt veel minder onderhoud dan een houten voordeur, die je al na enkele jaren opnieuw moet verven en vatbaar is voor houtrot. Met een pvc-voordeur moet je je daar geen zorgen om maken. Ze is bestand tegen vuil, regen en wind.  

Merk je na verloop van tijd dat je voordeur toch wat vuil is geworden? Ontdek dan in ons andere artikel hoe je pvc het best schoonmaakt.

 

Een streling voor het oog

Onze pvc-deuren scoren niet alleen uitstekend op technisch vlak, maar ook op esthetisch vlak. Het vooroordeel dat ze enkel verkrijgbaar zijn in glanzend wit is dus allesbehalve waar. Bij Tryba kan je kiezen uit oneindig veel kleuren en designs. Ga voor een gewaagde gele deur, een klassieke met houtpatroon of een ultramoderne zwarte voordeur. Alles is mogelijk. Dat geldt trouwens ook voor onze pvc-ramen.

 

Wat is de prijs van een pvc-voordeur?

Nog een extra voordeel van dit type voordeur is de prijs! Die is lager dan een houten of aluminium deur. Dat komt vooral door de grondstoffen die veel goedkoper zijn. Een Tryba-pvc-deur biedt dus de ideale prijs-kwaliteitverhouding.  

De uiteindelijke kostprijs van jouw voordeur is afhankelijk van de afmetingen, het design en de gewenste accessoires.  

Wens je graag een prijsbepaling voor jouw nieuwe voordeur? Kom dan zeker eens langs in een Tryba expert center bij jou in de buurt en configureer je droomdeur op ware grootte op ons reuzenscherm. Je kan ook steeds online een persoonlijke en vrijblijvende offerte aanvragen.  

Nieuws
Tips