Tryba: de enige echte ontwerper, fabrikant en plaatser van pvc-ramen op maat

Ons handelsmerk is ongetwijfeld onze knowhow en persoonlijke begeleiding. Op onze productielocatie in de Elzas ontwerpen wij uw pvc-ramen op maat. Dankzij onze specificiteit als ontwerper, fabrikant en installateur kunnen wij u het gebruik van hoogwaardige materialen en een totale controle van de fabricageketen garanderen. Wij zijn de enigen die deze aspecten kunnen garanderen. Wilt u zich een eigen idee maken van ons productieproces? Breng dan een bezoek aan onze productielocatie? Vraag uw dealer hierom en wij zullen u dan op locatie ontvangen voor een rondleiding!

 

Tryba: knowhow voor hoogwaardige op maat gemaakte pvc-ramen

Ons Uniform Technisch Document (DTU) helpt ons bij het ontwerpen van uw ramen. Het wat? Dit is het uniform technisch document dat alle normen bevat en de technische voorwaarden voor de goede uitvoering van de werken. Dankzij ons goed opgeleid personeel dat de eisen voor het ontwerpen van pvc-ramen op maat en voor de gebruikte materialen van hoge kwaliteit volledig onder de knie heeft kunt u er zeker van zijn dat u ramen koopt die levenslang meegaan.

Niet alleen voldoen onze ontwerpen aan de LWW-norm (Lucht/Water/Wind), die de luchtdoorlaatbaarheid, de waterdichtheid en de windbestendigheid beoordeelt, maar zij hebben bovendien de hoogste marktwaarde. Hiernaast wordt elke structuur systematisch versterkt door een stalen frame, dat maximaal gebruikscomfort garandeert dankzij de in het vleugel- en kozijnframe geschroefde scharnieren.

Bij ons is driedubbele glas ramen standaard, zodat u verzekerd bent van een maximale isolatie en aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Deze is standaard om de eenvoudige reden dat wij zelf de beglazing vervaardigen, in tegenstelling tot andere spelers op de markt. Hierdoor bereiken onze ramen een ongekende warmte-isolatie van maximaal 0,71 Uw.

Een ultra-gepersonaliseerde voor ramen die bij u passen

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om samen de oplossing te kiezen voor vaste pvc-ramen op maat die het best bij uw project passen. U kunt bijvoorbeeld de thermische prestaties van onze beglazing testen. Onze productielijn werkt op een just-in-time basis, wat ons in staat stelt om uw bestelling op maat te maken. Het plaatsen van uw ramen gebeurt tot op de millimeter nauwkeurig zodat er geen ruimte verloren gaat. Dankzij de op maat gemaakte ramen kunnen deze een grote glasoppervlak hebben en zo meer licht in uw huis brengen.

Ons lakatelier u kiezen uit een ongelooflijk uitgebreid kleurenpalet. U kunt zelfs kiezen voor verschillende kleuren binnen en buiten. Deze dubbele kleurenkeuze is mogelijk dankzij ons voorraadloze (JIT), eenmalige productieproces. Wilt u graag PVC-ramen met een roze buitenkant en een oranje binnenkant? Geen probleem!

De Thermo Plastic Spacer

Tryba leeft de DTU- en LWW-normen zo goed mogelijk na, maar dit zijn niet de enige garanties van onze professionaliteit. Wij bieden namelijk voor de verschillende soorten ramen standaard een drievoudige beglazing aan en gebruiken wij op onze productielijnen het innovatieve Thermo Plastic Spacer procedé. Met dit nieuwe proces worden de afstandhouders tussen de glaslagen luchtdicht gemaakt. De dilatatie tussen de glasplaten voorkomt condensatie omdat zij een vochtopnemer bevatten.

Dit komt erop neer dat de TPS wordt verwarmd met een robot zodat viskeus wordt en er een lege ruimte ontstaat tussen de glasplaten die vervolgens met argongas wordt gevuld. Dankzij dit procedé wordt de beglazing isolerend door middel van twee dichte kamers waarmee de drievoudige beglazing wordt gerealiseerd. Het extra argongas dat aan uw raam kan worden toegevoegd, zorgt voor een nog grotere luchtdichtheid van 97 tot 98%. Dit levert beter isolerende pvc-ramen op!

Een garantie-uitbreiding voor uw pvc-ramen, alleen in België

Tryba, de Europees marktleider voor op maat gemaakte ramen en deuren loopt ook voorop met zijn garanties. In België is de wettelijke garantie twee jaar. Bij Tryba bieden we u een garantie van 30 jaar aan. Deze is bovendien overdraagbaar bij de doorverkoop van uw woning, wat een goed verkoopargument is voor de toekomstige nieuwe eigenaren. Wij kunnen u deze garantie bieden, omdat wij de ramen en deuren niet alleen ontwerpen maar ook bouwen. 

Aangezien Tryba betrokken is bij het hele productieproces kan Tryba zich verbinden tot het exclusief gebruiken van kwaliteitsgrondstoffen in het kader van een constante zorg en respect voor onze partners. Als laatste voordeel zet onze klantenservice alles op alles om binnen 48 uur na uw contact te reageren. Deze vertrouwensrelatie die wij samen opbouwen en onze follow-up door bekwame medewerkers is een unicum in België.