Je wil graag je rolluiken vervangen? Dan zijn elektrische rolluiken het overwegen waard. Ze zijn praktisch, isolerend en comfortabel. Geen wonder dat deze rolluiken meer en meer in woningen geïntegreerd worden. Ontdek de voordelen van elektrische rolluiken voor jouw woning!

1. Superieur comfort

Elektrische rolluiken verhogen je wooncomfort om diverse redenen. Ze zorgen eerst en vooral voor gebruiksgemak. Een simpele druk op de knop en je rolluiken gaan naar omhoog of omlaag. Een verademing in vergelijking met de handmatige bediening van een klassiek rolluik. Bovendien zijn elektrische rolluiken ook uitermate geschikt en zeer nuttig voor minder mobiele mensen. Om je verplaatsingen maximaal te beperken is bediening vanop afstand ook mogelijk.

Daarnaast garanderen onze elektrische rolluiken een optimale isolatie van je woning. Je woning is beter beschermd tegen de koude in de winter en warmt minder snel op in de zomer. Zo bespaar je op je factuur voor verwarming en airconditioning. Een bijkomend voordeel is dat ze volledig ondoorzichtig zijn. Zo geniet je een goede nachtrust in een optimaal en heerlijk verduisterde kamer.

2. Elektrische rolluiken voor een groter veiligheidsgevoel

Elektrische rolluiken zijn sterk inbraakwerend. De rolluiken zijn namelijk uitgerust met een beveiliging waardoor ze niet los te rukken en moeilijker op te tillen zijn. Bovendien is het rolluik versterkt met inbraakvertragende veiligheidsgeleiders.
 Ze bieden dus een uitstekende veiligheidsgarantie.

3. Gewaarborgde lange levensduur

Een minder gekend voordeel is de lange levensduur van elektrische rolluiken. Automatische rolluiken gaan inderdaad langer mee dan manuele. De elektrische bediening zorgt in tegenstelling tot de manuele voor een meer vloeiende opening en sluiting van de rolluiken. De handmatige bediening verloopt vaak moeilijker en met schokken. Het mechanisme lijdt hieronder en verslijt bijgevolg vlugger. Een laatste maar daarom niet minder belangrijke troef van elektrisch bediende rolluiken is dat ze minder vaak blokkeren.

Wil je meer weten over rolluiken? Lees dan zeker de volgende artikels:

Waarom rolluiken installeren bij je thuis?

Hoe je rolluiken onderhouden?

Aarzel niet om een bezoek te brengen aan een van onze centers voor een gesprek met onze experts!

Nieuws
Tips