center-expert-tryba-hasselt-1
center-expert-tryba-hasselt-2
center-expert-tryba-hasselt-3
Openingsuren
maandag:
13:30-17:30
dinsdag:
9:30-17:30
woensdag:
9:30-17:30
donderdag:
9:30-17:30
vrijdag:
9:30-17:30
zaterdag:
9:00-13:00
zondag:

50.952457, 5.348597

Hasselt: onze showroom in de provincie Limburg voor uw deuren en ramen

Hasselt is een Nederlandstalige gemeente in België, gelegen in het Vlaamse Gewest in de provincie Limburg. In de buurt van Genk, Sint-Truiden, Zonhoven en Bilzen, ondersteunt onze Hasselt showroom u bij uw deuren en ramen renovatieproject.

Bij Tryba Hasselt ontwerpen, fabriceren en installeren wij deuren en ramen al meer dan 40 jaar. Onze producten worden in Frankrijk op maat gemaakt met uitstekende thermische, akoestische en veiligheidseigenschappen. Er staat 30 jaar garantie op.

 

Uw aluminium en PVC deuren en ramen in Hasselt

Wilt u de deuren en ramen van uw huis vervangen? Loop binnen in ons Tryba expertisecentrum te Hasselt om uw project met ons te bespreken. Pvc en aluminium voordeuren, pvc en aluminium ramen, rolluiken, garagepoorten, screens: wij laten u maatproducten zien die naar wens worden aangepast. U kunt kiezen uit een brede keur van (aluminium en pvc) materialen, stijlen en kleuren onder het advies van onze experts. Tot zeer binnenkort in onze showroom!

100% op maat gemaakte deuren en ramen met Tryba

Weet je niet welk materiaal je moet kiezen? Welk model het meest geschikt is? Of twijfel je over het type beglazing of de afwerking? Geen nood, op elke vraag bieden wij je vrijblijvend en gratis een deskundig antwoord. Ontdek de 10 goede redenen om voor Tryba te kiezen.

Vergelijken is belangrijk voor uw deuren en ramen

Langsgeweest bij een andere fabrikant en op zoek naar de allerbeste deal? Gelijk heb je! Om ervoor te zorgen dat je geen appelen met peren vergelijkt, helpt Tryba je om een objectieve vergelijkende test uit te voeren. Bij Tryba is elk project uniek. Ontdek hoe onze renovaties in 6 stappen werken.

Inspiratie is alles voor je deuren en ramen: kies een expert

Kwaliteit moet je niet alleen kunnen zien, maar ook voelen. Daarom vind je in ons Expert Center heel wat materialen en opstellingen uit het ruime Tryba-gamma. Zo kan je in alle rust ideeën opdoen. Hulp nodig bij financiering? Bij Tryba werken wij samen met bankpartner om u in staat te stellen uw ramen en deuren zorgeloos te financieren.