Bescherm je woning met onze voorzetrolluiken

Een voorzetrolluik van TRYBA is verkrijgbaar in een waaier aan afmetingen, en dus geschikt voor kleine en grote ramen. Het oprolsysteem is zeer compact en harmonieus te integreren in de gevel dankzij de keuze uit designs. Ook op vlak van kwaliteit en duurzaamheid is een TRYBA-voorzetrolluik een uitstekende keuze. 

Door het exclusief ontwerp biedt het TRYBA voorzetrolluik uitstekende prestaties. Dit type rolluik is ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De discrete koffer van aluminium is elegant en laat een maximum aan daglicht binnen. Met het TRYBA voorzetrolluik kies je dus voor de combinatie van prestaties en design!

De voordelen van onze voorzetrolluiken

De gepatenteerde AXIS 50-technologie met standaard automatische vergrendelingen (behalve bij manuele bediening), staat garant voor een minimale ruimte-inname, optimaal daglicht en anti-liftveiligheid.

Voor de productie van de TRYBA voorzetrolluiken gebruiken we aluminium van de hoogste kwaliteit. En dat zowel voor het rolluik zelf als voor de koffer.

De verfijnde lamellen zijn zodanig regelbaar dat ze een optimaal daglicht binnenlaten. De koffer heeft een elegant design en de eindlamel is vrijwel onzichtbaar. De verborgen einddoppen zijn verwijderbaar voor een makkelijk onderhoud.

rolluiken-voorzetrolluiken-voordelen

Accessoires voor je voorzetrolluik

Net als voor de andere Tryba producten kan je ook hier kiezen uit diverse kleuren. Aan jou wat het beste past! Je kan je rolluik ook voorzien van een automatiseringssysteem.

Onze realisaties

Doe ideeën op voor jouw droomhuis

Ontdek onze realisaties hier of in onze inspiratiegids!

Hoe de juiste rolluiken kiezen?

Vragen over ons gamma rolluiken? Tryba biedt antwoord! Breng een bezoek aan een van onze Centers voor een gesprek met onze experts of vraag online een offerte aan!