Pvc is het meest gebruikte materiaal voor ramen. Maar liefst 67% van de ramen zijn immers vervaardigd in pvc. Pvc ramen zijn gewoon niet meer weg te denken, omdat ze zo resistent zijn tegen slecht weer en lang meegaan. Tryba, dé referentie op het vlak van ramen en deuren, vertelt je meer over dit product met nog zoveel andere kwaliteiten.

Waarom pvc ramen kiezen?

Pvc staat niet zomaar op nummer 1 in België en heel Europa. Ramen staan dan ook bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, om hun prestaties op het vlak van isolatie en beveiliging en om hun stijlvolle look.

Hoe weet je of je pvc ramen goed isoleren? Hoe lager de uW-waarde van je raam, hoe beter het isolerende vermogen!

Of het nu gaat om het bouwen of verbouwen van je woning, je oude ramen vervangen door pvc ramen is altijd een slimme zet.
Pvc ramen zijn namelijk ook erg onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar.

Kort samengevat, staan pvc ramen voor:

  • Optimale isolatie: Hoge tot zelfs zeer hoge thermische prestaties
    (Thermische isolatie tot 0,8 W/m²K)
  • Hoge beveiliging: Dankzij de vergrendelpunten rondom met schootplaten en veiligheidspallen
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Goedkoper dan aluminium of hout
  • Comfort en lichtinval: Optimaal comfort dankzij de stalen versterking en meer licht dankzij de smalle profielen
  • Pvc-ramen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden
  • Stevigheid: De scharnieren worden vastgeschroefd in het raamwerk, zowel in de vleugel als in het kozijn
  • Vergrendeling door middel van een handgreep met slot: Met optie TRYBASAFE® RC30

Onze T84 pvc ramen leveren de beste prestaties en laten elegantie hand in hand gaan met stevigheid.

PVC-ramen-ontdek-voordelen

Hoeveel kosten pvc ramen?

Al 40 jaar lang vervult Tryba een toonaangevende rol in de productie en plaatsing van pvc ramen. Onze pvc ramen worden op maat gemaakt en geïnstalleerd door experts dankzij ons netwerk van Expert Centers.

Tryba zet in op innovatie en gaat daarbij steeds op zoek naar de nieuwste trends. Hierdoor kunnen we jou kwaliteitsvol schrijnwerk aanbieden dat zowel op technisch als op isolerend vlak uitstekend scoort.

Maar hoeveel kosten de pvc ramen nu die Tryba plaatst? Vind je dichtstbijzijnde Expert Center en vraag een gratis offerte aan! Maak een afspraak en ontdek ons ruime gamma aan producten en onze talrijke personalisatieopties (kleuren, vormen, klassiek of meer hedendaags ontwerp, een klap- of schuifsysteem, kruishouten en klinken enz.).

De succesformule van Tryba: Oplossingen op maat die het mogelijk maken je ramen af te stemmen op het schrijnwerk van je woning.

Wat is het verschil tussen ramen in pvc en aluminium?

Wil je graag kunnen kiezen uit verschillende kleuren bij het renoveren van je ramen? Dan zijn ramen in aluminium echt iets voor jou. De profielen in aluminium bestaan namelijk in diverse kleuren en zijn bovendien zeer smal, vederlicht en verkrijgbaar in grote afmetingen.

Wil je graag een hedendaagse touch geven aan je interieur? Ga dan voor ramen in aluminium die met hun kleur een frisse wind blazen door je woning!

Maar dat is nog niet alles. Onze ramen in aluminium bieden eveneens uitstekende prestaties op het vlak van isolatie. Ze kennen niet alleen eindeloze personalisatiemogelijkheden, maar zijn ook nog eens bestand tegen slecht weer en schokken.

Ontdek het pronkstuk van Tryba, de aluminium ramen TA76 OC! Deze ramen zijn even sterk, veilig en waterdicht als hun tegenhangers in pvc en zijn dus uitermate geschikt voor grote glaspartijen.

Twijfel je tussen kruishouten en gestileerde klinken voor je toekomstige ramen? Bij Tryba is werkelijk alles mogelijk want bij ons geldt: klant is koning!

Of je nu gaat voor ramen in pvc of aluminium, een Tryba-expert staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en een oplossing op maat te bieden!

Nieuws
Tips