Getuigenis
foto franchising getuigenissen laurens stammen
Zelfstandig zijn en toch beroep kunnen doen op een partner met ervaring is een verademing
Laurens Stammen

Lage financiële drempel

Wat mij altijd tegenhield om op zelfstandige basis aan de slag te gaan, was de grote som geld die ik in één keer op tafel moest leggen. Als partner van Tryba, beheer ik als zelfstandige mijn eigen zaak zonder dat ik moest vertrekken van nul. Ik ging op zoek naar een geschikt pand en Tryba nam de inrichting voor haar rekening. Hierdoor kon ik op een financieel comfortabele manier mijn zaak lanceren. Ik betaal Tryba het geleende bedrag nu maandelijks renteloos terug. En dat verspreid over vijf jaar.

 

De nodige knowhow

Bij de opstart van mijn zaak kreeg ik de nodige opleidingen in hun hoofdfiliaal in Frankrijk. Doordat ik beroep kon doen op een partner met ervaring stond ik onmiddellijk stevig in mijn schoenen en dat straal ik nu ook uit naar de klant. De constante ruggensteun die Tryba mij biedt geeft mij vertrouwen en dat weerspiegelt zich in mijn verkoopcijfers. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van de sprong die ik heb gemaakt.

 

Sterk imago

In Tryba heb ik de ideale partner gevonden. Doordat zij de productie van a tot z in handen hebben, kan ik – net als de klant – met al met mijn vragen terecht bij één overkoepelend aanspreekpunt wat efficiëntie in de hand werkt. Die goede service in combinatie met de kwalitatieve, duurzame producten die worden aangeboden, maken van Tryba een sterk Europees merk. Ik pluk dan ook de vruchten van het imago en de reputatie die Tryba doorheen de jaren heeft opgebouwd.

 

Andere inhoud op Tryba