expert-center-mechelen-1
expert-center-mechelen-2
expert-center-mechelen-3
expert-center-mechelen-4
expert-center-mechelen-5
expert-center-mechelen-6
expert-center-mechelen-7
Openingsuren
maandag:
9:30-17:30
dinsdag:
9:30-17:30
woensdag:
9:30-17:30
donderdag:
9:30-17:30
vrijdag:
9:30-17:30
zaterdag:
9:00-13:00
zondag:

50.992070305104, 4.5366198784903

Mechelen: onze showroom in de provincie Antwerpen voor uw deuren en ramen

Mechelen is een Nederlandstalige gemeente in België, gelegen in het Vlaamse Gewest in de provincie Antwerpen. In de buurt van Bootmerbeek, Termonde en Brussel, ondersteunt onze Mechelen showroom u bij uw deuren en ramen renovatieproject.

Op zoek naar nieuwe ramen en buitendeuren? Bij Tryba Mechelen begeleiden wij particulieren in het renoveren en/of installeren van nieuwe deuren en ramen. Aluminium of pvc ramen met een hoogwaardige isolatie, moderne beveiligde voordeuren, rolluiken: loopt binnen in ons expertisecentrum van Mechelen aan de Leuvensesteenweg 47, 3190 Boortmeerbeek.

 

Uw aluminium en PVC deuren en ramen in Mechelen

Wilt u uw ramen en deuren vernieuwen (aluminium, PVC) in Mechelen? Met Tryba haalt u een professional met meer dan 40 jaar ervaring in huis! Niet alleen worden onze producten gemaakt in Frankrijk en hebben zij een garantie van 30 jaar, maar bovendien worden zij op maat gemaakt, volgens uw wensen: vorm, ontwerp, kleur, materialen!

Dankzij de beste prestaties van onze producten beschikt u over thermisch comfort, geluidscomfort en veiligheid. Wilt u gebruik maken van deze voordelen? Maak dan een afspraak met ons expertisecentrum!

Onze ramen en deuren projecten rond Mechelen

100% op maat gemaakte deuren en ramen met Tryba

Weet je niet welk materiaal je moet kiezen? Welk model het meest geschikt is? Of twijfel je over het type beglazing of de afwerking? Geen nood, op elke vraag bieden wij je vrijblijvend en gratis een deskundig antwoord. Ontdek de 10 goede redenen om voor Tryba te kiezen.

Vergelijken is belangrijk voor uw deuren en ramen

Langsgeweest bij een andere fabrikant en op zoek naar de allerbeste deal? Gelijk heb je! Om ervoor te zorgen dat je geen appelen met peren vergelijkt, helpt Tryba je om een objectieve vergelijkende test uit te voeren. Bij Tryba is elk project uniek. Ontdek hoe onze renovaties in 6 stappen werken.

Inspiratie is alles voor je deuren en ramen: kies een expert

Kwaliteit moet je niet alleen kunnen zien, maar ook voelen. Daarom vind je in ons Expert Center heel wat materialen en opstellingen uit het ruime Tryba-gamma. Zo kan je in alle rust ideeën opdoen. Hulp nodig bij financiering? Bij Tryba werken wij samen met bankpartner om u in staat te stellen uw ramen en deuren zorgeloos te financieren.