Sinds 4 november is het nieuwe Expert Center in Veurne geopend! Ruben Dehouck staat klaar om u te verwelkomen en te begeleiden bij uw project.

We zijn verheugd u te melden dat wij ons netwerk in België uitbreiden en dit met een nieuw Expert Center in Veurne.

Het openen van deze 7e vestiging in amper 2 jaar tijd is hét bewijs van het succes van de TRYBA-producten bij de Belgische consument.

Het ontwikkelen van een lokaal netwerk is één van onze prioriteiten, aangezien het een garantie is op een goede dienstverlening op lokaal niveau. Deze bijkomende vestiging in Vlaanderen, waar zeker nog ruimte is voor verdere uitbreiding, is daarom des te belangrijker voor ons. Uiteraard is dit nog maar een begin, want op korte termijn zijn er nog meer openingen gepland.

Ruben Dehouck staat, samen met zijn vrouw, die mee in het avontuur stapt, klaar om u te verwelkomen en te begeleiden bij uw project. Dankzij jarenlange ervaring in de bouwsector, beschikken zij over de nodige vakkennis om aan al uw wensen te voldoen. De ploeg van Ruben en zijn vrouw wordt verder aangevuld met een eigen plaatsingsploeg.

Aarzel dus niet langer en ontdek de producten van TRYBA in veilige omstandigheden in deze nieuwe showroom van meer dan 150m² in het centrum van Veurne!

Nieuws