U staat op het punt om een nieuw huis te bouwen of een bestaand huis te renoveren? Heeft u al gedacht aan ramen en deuren? Vooral de voordeur moet zorgvuldig worden gekozen met de hulp van vakmensen voor meer veiligheid. In dit artikel geeft Tryba u de gelegenheid om alle voordelen van een aluminium voordeur te ontdekken! Neem even de tijd om het artikel te lezen voordat u uw voordeur kiest!

Gamma aluminium voordeuren van Tryba

Als u op zoek bent naar een voordeur die u veiligheid en esthetiek biedt is een aluminium deur ideaal voor u! Innovatie, betrouwbaarheid en energieprestaties: dat zijn de voordelen die Tryba u biedt. 

En er is nog meer! Al onze aluminium deuren kunnen worden gepersonaliseerd. Maak een keuze: 

  • Het paneel;
  • De beglazing;
  • Het type handgreep;
  • Enz. 

 

Waarom zou u uw deur vervangen door een aluminium voordeur?

Aluminium is een duurzaam materiaal

Aluminium is sterk en licht en doet in niets onder voor PVC. Aluminium is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft als voordeel bestand te zijn tegen slecht weer. 

De pluspunten van Tryba:

Het aluminium dat wij aanbieden is Qualicoat en Qualimarine gecertificeerd. Betekenis: de certificatie staat voor een verbeterde corrosiebestendigheid in kustgebieden.

Wilt u uw aluminium voordeur personaliseren? Met Tryba kunt u kiezen voor een beglaasde uitvoering. Wilt u een vleugje moderniteit toevoegen aan uw interieur? Kies dan voor aluminium! 

 

Aluminium voor fijnere profielen 

Ongeacht uw esthetische voorkeuren moet men weten dat aluminium profielen zeer fijn en luchtig zijn. Door te kiezen voor aluminium heeft u nog altijd een grote kleurkeuze! 

 

Aluminium voordeur: welke veiligheid biedt Tryba?

In België vonden er meer dan 34.000 inbraken plaats in 2020, bijna meer dan 94 per dag*. Veiligheid is dus een essentieel element bij het kopen van uw voordeur

Tryba beheerst de hele productieketen, van de fabricage tot de installatie, en garandeert dat alle aluminium voordeuren die ter verkoop worden aangeboden veilig zijn. Als u zich laat begeleiden door onze medewerkers bij het kiezen van de sluitingen, de cilinder en alle andere veiligheidselementen, bent u er zeker van de juiste materiaalkeuze te maken voor uw voordeur! 

  • Bij Tryba bent u er zeker van dat het slot 5 sluitpunten of haken heeft (standaard zijn er 3 sluitpunten);
  • Het is beter om een aluminium deur te kiezen met een veiligheidscilinder en gelaagd glas met inbraakvertraging (optie verkrijgbaar bij Tryba);
  • Geef de voorkeur aan deuren waarvan de hengsels niet kunnen worden uitgelicht.

 

Tryba, een merk dat bekend staat om zijn de deuren en ramen op maat

U heeft het al begrepen, Tryba begeleidt u bij uw hele project, van het kiezen van uw voordeur tot aan de installatie.

 

30 jaar garantie op aluminium deuren

Geniet 30 jaar* lang zorgeloos van uw deuren en ramen. Al meer dan 40 jaar biedt Tryba een uitzonderlijke garantie op uw aluminium voordeur, maar ook op PVC (ramen en deuren). 

*voor de exacte voorwaarden van uw garantie kunt u terecht in het garantieboekje.

 

Betere reactiviteit

Bij Tryba, gebeurt het poederlakken intern: een voordeel waarmee onze medewerkers u concurrerende levertermijnen kunnen voorstellen. Wij maken hiervoor trouwens gebruik van poederlak van klasse 2, dat bijzonder bestendig is tegen zeezout en krassen. Momenteel, vanwege de druk op voorraden en bevoorrading van grondstoffen, is onze levertermijn 10 tot 12 weken tussen het moment van aankoop en de installatie van het gekochte product. 

 

Als u de identieke kwaliteit elders goedkoper vindt, betalen wij u het verschil terug!

Een ander punt dat ons onderscheidt van onze concurrenten: onze drievoudige beglazing is verkrijgbaar vanaf de standaard gamma. Onze visie: hoogwaardige aluminium voordeuren aanbieden tegen de beste prestatie/prijsverhouding

Als u meer wilt weten over de voordelen van aluminium deuren, verzoeken wij u om hieronder contact op te nemen met onze experts die u verder zullen begeleiden in uw project. 

Goed onthouden: 

Het kiezen van een aluminium voordeur is gebaseerd op het gewenste veiligheidsniveau en de gewenste stijl.

Nieuws
Tips