De onopvallende look van ons geïntegreerde rolluik Mono KX

Het geïntegreerde rolluik Mono KX verenigt moeiteloos comfort met esthetiek. Dit staaltje innovatie is zeer compact, onopvallend en zelfs onzichtbaar van binnen en van buiten. Naast een subtiel design met oog voor detail kan je rekenen op uitzonderlijke prestaties op vlak van warmte, geluid en luchtdoorlating. Kortom, het summum van isolatie en integratie. 

Dit uniek concept van venster en rolluik in één, is zeer eenvoudig te installeren. Er is geen extra bekleding vereist en ook beugels aan de buitenkant komen er niet bij kijken. De Mono KX voelt zich dus thuis in elk venstergat. Dat maakt dit type rolluik de ideale oplossing bij de renovatie van je buitenschrijnwerk. 

Voordelen van een TRYBA monobloc

De TRYBA Monobloc haalt standaard uitstekende waarden wat betreft thermische en akoestische isolatie. Optioneel zijn er nog andere afwerkingen verkrijgbaar zodat je met dit type rolluik nog een stap verder gaat in isolerend vermogen.

De geribbelde as met een diameter van 50 mm en met automatische vergrendelingen (zowel bij manuele als automatische bediening), neemt een minimum aan ruimte in en laat optimaal daglicht binnen. Bovendien zorgt het systeem voor een anti-liftveiligheid.

De opbouw is versterkt aan de buitenkant en de onderzijde.

Met een compacte binnenkoffer, een uniek ontwerp van het binnenluik en de afwerking van de kader, besteedt TRYBA ook veel aandacht aan de binnenafwerking. 

rolluiken-monobloc-voordelen

Accessoires voor je monobloc

Naast het kiezen van een kleur kan je ook gaan voor een van onze automatiseringssystemen.

Onze realisaties

Doe ideeën op voor jouw droomhuis

Download onze inspiratiegids, ontdek onze realisaties en doe ideeën op voor jouw woning.

Hoe de juiste monobloc kiezen?

Heb je vragen over de installatie van een monobloc? Aarzel dan niet om raad te vragen aan onze experts in een van onze Centers of online een offerte aan te vragen!