expert-center-schilde-1
expert-center-schilde-2
expert-center-schilde-3
expert-center-schilde-4
expert-center-schilde-5
expert-center-schilde-6
Openingsuren
maandag:
13:30-17:30
dinsdag:
10:30-17:30
woensdag:
10:30-17:30
donderdag:
10:30-17:30
vrijdag:
10:30-17:30
zaterdag:
9:30-15:30
zondag:

51.241268999691, 4.5840356829156

Schilde: onze showroom nabij Antwerpen voor uw deuren en ramen

Schilde is een Nederlandstalige gemeente in België, gelegen in het Vlaamse Gewest in de provincie Antwerpen. Gelegen op 10 kilometer van de grootste stad van België, Antwerpen, ondersteunt onze Schilde showroom u bij uw deuren en ramen renovatieproject

Met meer dan 40 jaar ervaring en deuren en ramen zult u zeker een oplossing vinden in ons Tryba expertisecentrum te Schilde, in de buurt van Antwerpen! Wij bieden ramen en voordeuren op maat aan: vorm, ontwerp, kleur, materialen. Aluminium ramen, pvc ramen, pvc voordeuren, aluminium deuren, rolluiken: ons productenassortiment past zich aan uw behoeften aan.

 

Uw aluminium en PVC deuren en ramen in Schilde

Bij Tryba zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten, daarom bieden wij u een garantie van 30 jaar! Wilt u de thermische isolatie van uw huis verbeteren? Uw huis veiliger maken? Maak dan een afspraak zodat we uw project samen kunnen bespreken. U kunt ook rechtstreeks een gratis offerte aanvragen zonder enige verplichting.

100% op maat gemaakte deuren en ramen met Tryba

Weet je niet welk materiaal je moet kiezen? Welk model het meest geschikt is? Of twijfel je over het type beglazing of de afwerking? Geen nood, op elke vraag bieden wij je vrijblijvend en gratis een deskundig antwoord. Ontdek de 10 goede redenen om voor Tryba te kiezen.

Vergelijken is belangrijk voor uw deuren en ramen

Langsgeweest bij een andere fabrikant en op zoek naar de allerbeste deal? Gelijk heb je! Om ervoor te zorgen dat je geen appelen met peren vergelijkt, helpt Tryba je om een objectieve vergelijkende test uit te voeren. Bij Tryba is elk project uniek. Ontdek hoe onze renovaties in 6 stappen werken.

Inspiratie is alles voor je deuren en ramen: kies een expert

Kwaliteit moet je niet alleen kunnen zien, maar ook voelen. Daarom vind je in ons Expert Center heel wat materialen en opstellingen uit het ruime Tryba-gamma. Zo kan je in alle rust ideeën opdoen. Hulp nodig bij financiering? Bij Tryba werken wij samen met bankpartner om u in staat te stellen uw ramen en deuren zorgeloos te financieren.