Voor onze showrooms in Hasselt, Mechelen, Luik en Schilde.

 

Tryba is reeds meer dan 40 jaar expert in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van ramen, deuren en rolluiken. In onze 15 Europese fabrieken controleren we het volledige productieproces: van concept, over fabricage tot afvalrecyclage. Daarbij staan mens, milieu en maatschappij centraal.

Tryba behoort tot de Atrya-holding die meer dan 15 sterke merken vertegenwoordigt. Naast Frankrijk en België zijn we actief in Italië, Duitsland en Zwitserland. Onze klanten totale gemoedsrust bieden, dat is ons doel. Ze kunnen rekenen op één enkel aanspreekpunt vanaf de bestelling tot lang na de installatie. Bovendien gaan onze oerdegelijke oplossingen een heel leven mee en zelfs langer. Omdat we graag ons netwerk in België willen uitbreiden, zijn we op zoek naar verkopers voor onze showrooms in Hasselt, Mechelen, Luik en Schilde.

 

Functieomschrijving:

Als verkoper bij Tryba belichaam je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch met tact. Je bezoekt prospecten en klanten, je verzorgt de permanentie in de showroom, je voert verkoopgesprekken en je geeft productinformatie. Verder breng je offertes uit en sluit je contracten af. Je bent flexibel (avonduren, weekenduren,..) en je bent PC-minded. Je bent resultaatgericht en proactief (prospectie van adressen, opportuniteiten detecteren,…) ingesteld.

Je overtuigt via prospectie, verkoopbesprekingen en duidelijke productinformatie de klant en sluit je nieuwe contracten af. Na een intensieve introductie en indien noodzakelijke een verkooptraining, laten we je los op de markt van de particulieren. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega’s en zorgt voor correcte en volledige doorstroming van de nodige informatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de Zaakvoerder.

 

Functievereisten:

Je hebt bij voorkeur minimum 3 jaar ervaring in de particuliere verkoop of compenseert dat door gedrevenheid. Je bent een flexibel, klantgericht en oplossingsgericht persoon. Verder ben je commercieel en communicatief sterk. Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt maar geen must.

Ben jij een durver? Kick jij op nieuwe deals? Wil jij een gedreven verkoopexpert worden? Heb jij een eerste succesvolle verkoopervaring achter de rug? Ben jij die ambitieuze persoon die wil scoren en groeien? Dan ben jij onze toekomstige verkoper voor Tryba!

 

Aanbod:

Trybabiedt jou een learning environment! Je komt terecht in een jonge en dynamische omgeving, gericht op service en kwaliteit! Wij bieden onze nieuwe sales medewerker een zeer aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen (wagen, laptop, GSM, …) een lucratieve bonusregeling in functie van gerealiseerde verkopen, een afwisselende baan met tal van mogelijkheden, opleidingen en groeikansen voor succesvolle en ambitieuze medewerkers.

 

Reageren:

Interesse om van start te gaan als verkoper bij Tryba?
Stuur je sollicitatie + CV of contacteer ons voor verdere informatie: laurens.stammen@tryba.be.

 

Nieuws