Tocht is een van de meest hinderende verschijnselen in een huis, vooral 's winters. Niet alleen wordt uw energierekening hoger maar ook lijdt u voortdurend aan gebrek aan comfort in uw eigen huis. Om een gelijkmatige temperatuur te handhaven in uw huis, vooral bij koud weer, helpt Tryba u bij het kiezen van krachtige ramen en deuren met een goede warmte-isolatie. In ons artikel leert u over de voordelen van het vervangen van oude versleten ramen.

Waarom moeten uw ramen worden vervangen?

Is uw huis uitgerust met ramen met enkel glas?

Enkel glas moet worden vermeden omdat het tot veel warmteverlies leidt. U kunt afhankelijk van uw behoeften kiezen uit ramen met dubbele of drievoudige beglazing.

 

Heeft u het koud in uw huis?

Het kan zijn dat uw ramen niet krachtig genoeg zijn en lucht doorlaten.

 

Hoe staat het met de dichtheid van uw ramen?

Ramen die lucht doorlaten laten mogelijk ook water door. Het is essentieel dat u een goede vochtigheid handhaaft binnen uw woning. Wacht niet langer om uw ramen te laten vervangen. 

 

Verbruikt u elke winter meer energie? 

Dan heeft uw huis waarschijnlijk te kampen met warmteverliezen. Dit wordt vaak veroorzaakt door slecht functionerende ramen. Door te kiezen voor zeer isolerende ramen gemaakt kunt u uw energierekening drastisch verlagen.

 

Heeft u condens op uw ramen?

Als u condens constateert op één van uw ramen, betekent dit in de meeste gevallen dat dit raam moet worden vervangen. Ramen isoleren onvoldoende wanneer zij niet goed zijn geïnstalleerd of beschadigd zijn. 

 

Ramen met dubbele en drievoudige beglazing: sterk en isolerend

Zoekt u naar een raam op maat met de beste warmte-isolatie? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een raam met dubbele of drievoudige beglazing. 

Tryba biedt u het volgende aan: 

 • Dubbele beglazing;
 • Drievoudige beglazing

Wist u dat... Bij Tryba is drievoudige beglazing standaard

Zoekt u naar een beglazing met de beste isolatie? Dan raden wij u de drievoudige beglazing van Tryba aan. Dit soort glas heeft een betere warmte-isolatie. 

 

Pvc en aluminium ramen: de beste energie-efficiëntie

Pvc ramen: goede geluidsisolatie 

De door Tryba gefabriceerde, ontworpen en geïnstalleerde pvc ramen staan bekend om hun kracht en betrouwbaarheid, door een combinatie van de juiste energiewaarde en een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. 

De voordelen van de aankoop van een pvc raam: 

 • Een betere geluidsisolatie in geval van dubbele of drievoudige beglazing;
 • Een milieuvriendelijk gebaar aangezien pvc ramen 99% recycleerbaar zijn;
 • Een gegarandeerde veiligheid vanwege het vijfpuntsslot, sterke haken en een veiligheidscilinder; 
 • Onderhoudsvriendelijk;
 • Een sterke samenstelling dankzij een verborgen stalen frame, waarin de scharnieren zowel in de vleugel als in het frame worden vastgeschroefd;
 • Een grote keur aan kleuren en motieven. 

 

Het aluminium raam: slank en sterk

Tryba biedt een grote keuze aan materialen aan. Ontdek de voordelen van een aluminium raam!

Zijn voordelen:  

 • Uitstekende isolerende prestaties dankzij de slanke profielen;
 • Dankzij het moderne ontwerp van de profielen beschikt u over meer daglicht;
 • Eenvoudig te onderhouden;
 • Gediversifieerd aanbod van esthetische kenmerken en stijlen;
 • Bestand tegen slecht weer en roest.

 

Uitstekende installatie door Tryba, een garantie voor kwaliteit

De isolerende prestaties van uw ramen zijn afhankelijk van hun installatie. U kunt bijvoorbeeld een isolerend pvc raam kiezen met drievoudige beglazing, maar als deze niet goed is geïnstalleerd kunnen er verschillen optreden. Dat houdt in dat u nog altijd tocht zult hebben in uw huis. Kies voor de Tryba expertise als u er zeker van wilt zijn dat de installatie goed en professioneel is. 

Aarzel niet om een afspraak te maken voor een gratis offerte en om antwoord te krijgen op al uw vragen met betrekking tot energiebesparing door ramen en deuren van kwaliteit. 

Nieuws
Tips