Batibouw loopt dit jaar van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart en verwacht meer dan 200 000 bezoekers! De beurs, die al aan z'n 61e editie toe is, verwelkomt niet minder dan 1000 exposanten, stuk voor stuk specialisten uit de bouw- en renovatiesector. Een waar genoegen dus voor professionals en particulieren die geboren zijn met een baksteen in de maag. Neem tijdens je bezoek ook de tijd om de stand van Tryba te verkennen en er onze experts te ontmoeten. Bovendien kan je er verscheidene exclusieve aanbiedingen ontdekken.

 

Tryba op Batibouw: praktische info

 

  • Waar?

 

Locatie: Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel.

Hal: Hal 4.

Stand: Stand 4338.

 

  • Wanneer?

 

Datum: Van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart.

 

Openingsuren:

Tijdens de week: 12.00u tot 20.30u

Tijdens het weekend: 10.00u tot 18.30u

Nocturne op donderdag 5 maart: 12.00u tot 22.30u

 


Waarom naar de stand van Tryba gaan?

Er zijn heel wat redenen om ons te bezoeken.

Eerst en vooral biedt onze stand van 120 m² je de mogelijkheid om ons volledig assortiment met topproducten te ontdekken bestaande uit ramen, deuren, schuiframen, rolluiken en garagepoorten.

Bovendien stellen we je graag ons nieuwe exclusieve gamma van ramen in aluminium voor. De ideale gelegenheid om dit populaire materiaal in de schijnwerpers te plaatsen.

Maar dat is nog niet alles! Waag ook je kans op een van de 5 elektrische steps door deel te nemen aan onze wedstrijd. à Kruip in de huid van een inbreker die een fictieve woning probeert binnen te dringen door TRYBA-ramen kapot te slaan! De heldhaftigsten mogen een elektrische step mee naar huis nemen!

Het loont ook zeker de moeite om de  Tryba-stand te bezoeken voor een brainstormsessie en een pintje met onze experts. Laat deze unieke kans niet liggen!

 

 

Avant-première saloncondities bij Tryba!

 

Gedurende de volledige maand februari en nog tot en met 8 maart, de laatste dag van de beurs, kan je de uitzonderlijke Batibouw 2020-condities ook ontdekken in onze Expert Centers!

Wat zijn de condities?

  • Plaatsing aan 1 euro;
  • 30 jaar garantie;
  • Gratis lening dankzij de Tryba-financiering

We zijn aanwezig op Batibouw om al jouw vragen te beantwoorden en je zoveel mogelijk advies te verlenen over de renovatie en isolatie van jouw woning. Aarzel niet om een bezoek te brengen aan een van onze Expert Centers en geniet van onze uitzonderlijke saloncondities.

Nieuws